Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:00

11.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Morkovice zlomily odpor Nevšové až v samotném závěru


11

Nevšová se představila na půdě Morkovic opět s mladým gólmanem Janem Hyžíkem. Ten poprvé inkasoval po dvanácti minutách hry. Hosté ale nesložili zbraně a během jedné minuty duel otočili. Domácí ale předvedli mohutný finiš a v poslední desetiminutovce utkání rozhodli ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli střelecky efektivnější a dali dvě branky

"Domácí hráli od začátku aktivně a už ve 13 minutě se ujali vedení. Následně se hra vyrovnala, začali jsme více kombinovat, z čehož pramenila vyrovnávací branka ve 33 minutě výstavním gólem Davida Blanaře do šibenice. Ihned z rozehrávky jsme využili rychlého brejku a zápas otočili v náš prospěch, kde se po přihrávce Milana Mujkoše nemýlil Vašek Tomšů. Do poločasu jsme výsledek udrželi.Do druhé půle vstoupili domácí opět aktivně a my bohužel brzy začali bránit jednobrankový náskok, což se nám dařilo až do 75 minuty. Domácí vyrovnali a následně se ujali vedení, kdy jsme obdrželi laciné branky. Na vyrovnání nám už nezbývaly síly a tak v závěru ještě Morkovice upravily na konečných a pro nás krutých 4-2," hodnotí duel činovníci TJ Sokol Nevšová.

Domácí v závěru strhli výhru na svoji stranu

Radek Barnet, trenér Morkovic: „Herně se nám nedařilo. Čtvrt hodiny bylo vše dobré, podařilo se nám jít do vedení. Od tohoto okamžiku to ale bylo utrápené, bez pohybu a nasazení. Nevšová otočila výsledek na svoji stranu během minuty – nejprve krásnou střelou do šibenice a poté hrubou chybou našeho hráče. Druhý poločas jsme museli dostat soupeře pod tlak bojovnosti a jednoduchosti v útočné fázi. Podařilo se nám výsledek také dvěma slepenými góly otočit a získat tři body.“



Ohlasy k zápasu


FC Morkovice
facebook Morkovic:

TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: V zápase jsme ukázali zlepšenou formu a bojovnost. Domácí však uplatnili svoji zkušenost a berou všechny body. Hráčům patří díky za nasazení se kterým do zápasu přistoupili.



Sestavy


FC Morkovice
D. Jarka [-] - J. Večerka [-] , J. Smažinka [-] , M. Rozsypal [-] - O. Pospíšil [-] , D. Judas [-] , J. Kapounek [-] - M. Oplt [-] , D. Tesař [-] (57. D. Prachař [-] ) , P. Hubr [-] , P. Malošík [-] (64. R. Zápařka [-] )

TJ Sokol Nevšová
J. Hyžík [-] - M. Mujkoš [-] , J. Solařík [-] , D. Blanař [-] , R. Vašička [-] , V. Tomšů [-] , R. Kvěťák [-] (87. J. Krčma [-] ) , M. Gabko [-] (78. J. Fuksa [-] ) , R. Michálek [-] , M. Toman [-] , M. Kuric [-]

ŽK: 22. M. Oplt , 70. J. Kapounek - 6. R. Michálek , 73. D. Blanař , 79. R. Vašička , 84. M. Kuric .
Hráči zápasu: J. Smažinka , O. Pospíšil - D. Blanař .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Gloser Jan - ZICHÁČEK Martin, VYCHODIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 01:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 16:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 13:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 13:31

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Milan Jurčík
Tip experta: výhra domácích

Morkovice si v duelu s Nevšovou připíší tři body

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích