3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:00

11.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Davida Krajcara rozhodl o výhře Bystřice pod Hostýnem nad nováčkem z Nedašova


Branky


13. D. Krajcar , 54. D. Krajcar (p.) , 85. D. Krajcar
11

Nováček z Nedašova se představil v sobotu na půdě Bystřice pod Hostýnem. V první půli padla jediná branka a tu zaznamenal již ve třinácté minutě domácí David Krajcar. Stejný hráč přidal ve druhém poločasu z penalty druhou branku. Pět minut před koncem duelu David Krajcar korunoval svůj výborný výkon a zkompletoval hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do vedení

"Venkovní zápasy se nám zatím vůbec nedaří. Nemůžeme se prosadit gólově a ve stejném duchu jsme pokračovali i v Bystřici pod Hostýnem. Opět jsme nezachytili začátek utkání a prvních dvacet minut byla Bystřice lepším týmem. Ve 13. minutě po závaru v našem vápně se odrazil míč k hostujícímu Krajcarovi, který uklidil míč do naší branky. Postupem času se hra začínala vyrovnávat a šance přicházely i na naší straně. Dokonce první poločas jsme vyhráli 4:3 na šance", hodnotí první poločas fotbaloví činovníci z Nedašova. 

 

Domácí přidali další dvě branky

"Do druhé půle jsme vstoupili s větším nasazením a touhou dát gól. Bohužel pro nás v 54. minutě přišla studená sprcha v podobě přísně odpískané penalty. Domácí Krajcar se nemýlil a bylo to 2:0. Náš trenér na to rázem zareagoval a upravili jsme rozestavení více ofenzivně. Tím pádem jsme otevřeli více hru a domácí měli více prostoru k brejkům. My jsme nedokázali proměnit žádnou naši šanci a naopak v 85.minutě jsme inkasovali na konečných 3:0, kdy zkompletoval hattrick domácí Krajcar", viděli průběh druhého poločasu v duelu s Bystřicí pod Hostýnem nedašovští funkcionáři.



Ohlasy k zápasu


FK Bystřice pod Hostýnem
web Bystřice p/H: Zápas mnoho fotbalové krásy nenabídl, ale ve vyrovnaném středu tabulky je pro nás toto vítězství velmi důležité. Znovu se střelecky prosadil Krajcar a díky jeho hattricku bereme tři body. Na rozdíl od minulého zápasu jsme nyní své šance dokázali proměnit a v důležitých okamžicích nás podržel brankář Juřík.

TJ Nedašov
Radek Cícha, kapitán: Začátek patřil domácím, po inkasované brance jsme se rychle oklepali a vytvořili jsme si řadu příležitostí. S koncovkou jsme ale byli na štíru, domácí nás potrestali brankou z penalty a v závěru pečetili svoji výhru.



Sestavy


FK Bystřice pod Hostýnem
D. Juřík [-] - M. Mádr [-] , D. Krajcar [-] , M. Kubík [-] (46. O. Augustin [-] ) , M. Kušík [-] , D. Ondroušek [-] , P. Železný [-] (76. P. Křížek [-] ) , M. Tureček [-] , L. Juhas [-] , J. Juráň [-] , S. Zámorský [-] (61. T. Navrátil [-] )

TJ Nedašov
D. Solař [-] - M. Lorenc [-] , R. Cícha [-] , J. Bartoška [-] (56. P. Holba [-] ) , J. Fojtík [-] - J. Pagáč [-] , D. Šenkeřík [-] , M. Macháč [-] , J. Marek [-] - M. Slovák [-] , P. Šuráň [-] -

ŽK: 62. D. Krajcar , 64. J. Juráň , 65. P. Železný - 19. J. Marek , 53. M. Slovák .
Hráči zápasu: D. Krajcar , L. Juhas - J. Marek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: STODŮLKA Renek - MITÁČEK Václav, ŠEVČÍK Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 01:16

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 16:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 13:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 13:31

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Milan Jurčík
Tip experta: výhra domácích

Bystřice pod Hostýnem si s nováčkem poradí

Tip: remíza

Tip: výhra domácích