Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 15:00

10.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedašovský kanonýr Petr Šuráň čtyřmi trefami skolil Boršice


12

V Nedašově se v nedělním odpoledni představil celek ze slováckých Boršic, který v minulém kole rozstřílel Provodov. Na Valašsku mu však pšenka nekvetla a již do půle domácí kanonýr Petr Šuráň zkompletoval hattrick. Stejný hráč přidal i čtvrtou branku, hostím se v závěru podařilo snížit na přijatelný dvoubrankový rozdíl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili tři branky

"V dalším domácím zápase jsme přivítali námi neznámé Boršice. Do utkání jsme chtěli vstoupit aktivněji a napadat soupeře co nejvýše. To se nám taky podařilo a začínali jsme si vytvářet šance. Většinou jsme hrozili ze standardních situací. V 29. minutě se poprvé prosadil po rohovém kopu domácí Šuráň. O sedm minut později skóroval domácí Šuráň podruhé, kde po závaru v hostujícím vápně dokázal dostat míč do branky. V 38. minutě zkompletoval Šuráň svůj hattrick a tak se šlo do kabin za stavu 3:0", hodnotí první dějství fotbaloví činovníci z Nedašova. Domácí byli v zakončení velmi efektivní a nedašovští diváci mohli být po prvním poločasu velmi spokojeni.

 

Domácí si tříbodou výhru v pohodě pohlídali

"Nechtěli jsme nechat nic náhodě a naopak jsme chtěli přidat ještě nějaký ten gól. V 60. minutě po standardní situaci se počtvrté prosadil výborně hrající Šuráň a zdálo se, že je vymalováno. Jenomže v 64. minutě jsme inkasovali na 4:1 a přestali jsme hrát. Soupeř začínal více tvořit a dostával se do šancí. Posledních deset až patnáct minut jsme se jenom bránili a naštěstí pro nás dokázal soupeř pouze zkorigovat výsledek na 4:2", viděli zápas fotbaloví funkcionáři TJ Nedašov. Nováček soutěže si tak připsal velmi cenné tři body i díky střelecké pohotovosti kanonýra Petra Šuráně, hostím z Boršic utekl začátek zápasu a mocným finišem už to nedohnali.



Ohlasy k zápasu


TJ Nedašov
Radek Cícha, kapitán: Utkání s Boršicemi jsme zvládli zásluhou první půle a také díky střelecké potenci Petra Šuráně, v závěru jsme si ale utkání zbytečně zkomplikovali.

SK Boršice
facebook Boršic: Nováček soutěže si zásluhou první půle připsal velmi cenné tři body, hostím z Boršic utekl začátek zápasu a mocným finišem už to nedohnali.



Sestavy


TJ Nedašov
D. Solař [-] - M. Lorenc [-] , R. Cícha [-] , J. Bartoška [-] (60. R. Talčík [-] ) , J. Fojtík [-] - J. Pagáč [-] , D. Šenkeřík [-] , M. Macháč [-] , J. Marek [-] - P. Šuráň [-] (74. M. Slovák [-] ) , P. Holba [-] (86. M. Novák [-] )

SK Boršice
A. Boček [-] - E. Trlida [-] (65. J. Bartl [-] ) , M. Bartošík [-] , J. Janík [-] (79. V. Yatsyshyn [-] ) , D. Raštica [-] (46. L. Býček [-] ) , T. Ohnutek [-] , M. Březina [-] , M. Cigoš [-] , L. Malý [-] , T. Oslzla [-] , P. Dovrtěl [-]

ŽK: 31. J. Janík , 59. T. Oslzla , 74. L. Malý .
Hráči zápasu: M. Lorenc , P. Šuráň - T. Ohnutek .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: ZICHÁČEK Martin - STODŮLKA René, KORCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Jiří Marek
Tip experta: výhra domácích

Nedašov doma Boršice porazí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích