0:2
(0:1)
23. O. Červenka
76. J. Suchý (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 15:00

10.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji o mistra luhačovického Zálesí zvítězily Luhačovice


Branky


23. O. Červenka , 76. J. Suchý (p.)
12

V Nevšové se představil celek z Luhačovic a hrálo se o mistra luhačovického Zálesí. V první půli se z úvodní branky radovali hosté, které poslal Ondřej Červenka do vedení. Domácí se ve druhé půli snažili o vyrovnání, ale čtvrt hodiny před koncem rozhodl o dvoubrankové výhře hostí Jakub Suchý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vyhráli půli o jednu banku

"Odehráli jsme vyrovnané utkání, bohužel se nám nepodařilo vstřelit branku, která by zápas zdramatizovala. Hosté se ujali vedení ve 23. minutě, kdy ze sporné ofsajdové pozice skóroval Ondřej Červenka. Do poločasu jsme mohli vyrovnat, ale naše šance zůstaly nevyužity. Druhá půle začala našim tlakem, více jsme kombinovali a určitě jsme mohli vyrovnat. Bohužel v 80. minutě po ruce v pokutovém území a následném pokutovém kopu hosté odskočili o dvě branky a náš tlak zastavili", hodnotí duel činovníci TJ Sokol Nevšová na svém facebooku.

Hosté přidali druhou pojišťovací trefu

Trenér FK Luhačovice Jan Jelínek:
“Nebylo jednoduché se prosadit proti domácím, kteří vsadili na hluboký blok a brejkové situace. Musím kluky pochválit za trpělivost. Výhru už jsme potřebovali a když je to s nulou vzadu, tak musíme být spokojení.”

"Za bojovnost patří hráčům poděkovat, soupeř vyhrál díky své zkušenosti proměnit gólové šance. Nám se to bohužel nepodařilo i přesto, že by zápasu více slušela remíza. Škoda, že nedokážeme proměnit šance, které nás pak stojí bodový zisk, jelikož tak zkušený soupeř, poskládaný z hráčů z vyšších soutěží, dokáže každou naši chybu potrestat", hodnotí průběh místního derby s Luhačovicemi fotbaloví činovníci z Nevšové.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: V utkání jsme doplatili na neproměňování šancí a zkušený soupeř toho dokázal využít.

FK Luhačovice
facebook Luhačovic: Z nedaleké Nevšové si přivážíme tři body po brankách Červenky a Suchého.



Sestavy


TJ Sokol Nevšová
J. Hyžík [-] - J. Solařík [-] (76. J. Fuksa [-] ) , S. Beňo [-] , D. Blanař [-] , R. Vašička [-] , V. Tomšů [-] , R. Kvěťák [-] , M. Gabko [-] , R. Michálek [-] , M. Toman [-] , M. Kuric [-]

FK Luhačovice
M. Švec [-] - J. Zámorský [-] (83. M. Bernátek [-] ) , V. Pavlíček [-] , O. Červenka [-] , D. Hubáček [-] , J. Kryšpín [-] , V. Bykhovskyi [-] (63. M. Polách [-] ) , J. Kořenek [-] , J. Suchý [-] , A. Popelka [-] , R. Slobodian [-] (80. M. Hyžík [-] )

ŽK: 34. R. Slobodian .
Hráči zápasu: D. Blanař - O. Červenka , J. Suchý .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: BERNATÍK Tomáš - DOROTÍK Jan, SVOBODA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jiří Marek
Tip experta: výhra domácích

Derby skončí výhrou Nevšové

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů