Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 15:00

10.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky z Kvasic ve šlágru kola vyhrál na Baťově


Branky


11

Magnet kola na otrokovickém Baťově sledovalo za stálého deště tři stovky diváků. V první půli byli hosté z nedalekých Kvasic střelecky efektivnější a vsítili dvě branky. Ve druhém poločasu se ke slovu dostali i domácí a strhla se zajímavá přestřelka. Hrdinou utkání byl hostující Josef Zapletal, který hattrickem pomohl Kvasicím k cenné výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali vstřelit dvě branky

"V souboji druhého týmu s prvním byl k vidění zápas vysoké úrovně, kterému nechybělo vůbec nic - hráči početným divákům nabídli fotbal plný branek a pěkných kombinačních akcí, jediným mínusem tak bylo počasí, které rozhodně nešetřilo vodou, naštěstí nejsilnější déšť přišel o poločase, takže se utkání mohlo odehrát bez nějakých problémů. Hned v úvodu zápasu přišla nečekaná jobovka - Pavel Bršlica se skácel k zemi s tím, že ho píchlo ve stehenním svale. Následovalo vynucené střídání a přeskupení sestavy, čímž do značné míry utrpěla naše obranná součinnost.", hodnotí první dějství člen VV SK Baťov Ladislav Bršlica.

Hosté přidali čtvrtou branku a vezou domů tři body

"Pokud jsme čekali, že nás Kvasice přimáčknou k naší brance, byli jsme překvapení - hosté Baťovu přenechali iniciativu a zaujali vyčkávací taktiku. Ta se jim bohatě vyplatila, domácí si sice několik šancí po hezkých kombinacích připravit dokázali, ale ani jednu z nich nedokázali dovést do úspěšného konce. To Kvasice byly daleko efektivnější, trpělivě si počkali na chyby a jakmile přišly, nemilosrdně je ztrestaly, jejich kvalita v ofenzivní fázi byla opravdu velmi vysoká. Do hlavní role se v jejich barvách pasoval Josef Zapletal, který se do poločasu prosadil dvakrát, hattrick pak zkompletoval hned zkraje druhé půle.
Domácí však rozhodně ani za nepříznivého stavu nesložili zbraně a sympaticky se rvali o jakoukoliv šanci na snížení, odměnou jim tak byl gól Martina Zapletala, kterým bleskově korigoval stav na 1:3. Euforii domácích však po pár minutách zchladil Neubert, který z malého vápna přidal čtvrtou branku. Ani za tohoto stavu to však baťovští nezabalili a rvali se dál. Když se povedlo Krajčovi a poté Žáčkovi snížit na rozdíl jediné branky, rýsovala se dramatická koncovka, na vyrovnání však zbývalo příliš málo času a kvasičtí si již vítězství pohlídali," vrací se k duelu Ladislav Bršlica.



Ohlasy k zápasu


SK BAŤOV 1930
facebook Baťova: Po velkém boji a dobrém výkonu jsme nakonec v souboji o vedení v tabulce Kvasicím o gól podlehli...

FC Kvasice
web Kvasic: Proti nejkvalitnějšímu celku, co jsme na podzim vyzvali, jsme vsadili na vyčkávací taktiku s obranným valem ve středu hřiště. Mladý, běhavý tým jsme nechali rozehrávat a vsadili na brejky, které nám vycházely. Za stavu 4:1 jsem očekával, že duel v poklidu dohrajeme, ale posledních dvacet minut jsme upustili z našeho „správného fotbalu“. Baťov nás i díky standardkám přitlačil, snížil na rozdíl gólu a my se strachovali o výhru do posledních vteřin. Naštěstí jsme ji ubránili.



Sestavy


SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - P. Bršlica [-] (5. M. Vitásek [-] ) , J. Sotolář [-] , Z. Ondráš [-] , D. Pěnička [-] , J. Dvořáček [-] , J. Kašík [-] , M. Zapletal [-] , P. Krajča [-] , M. Bína [-] (87. D. Holman [-] ) , O. Žáček [-]

FC Kvasice
J. Svoboda [-] - A. Dvořák [-] , O. Šilinger [-] - D. Stratil [-] , K. Lepša [-] , M. Pulkert [-] - M. Neubert [-] , J. Ferko [-] (84. M. Panák [-] ) - P. Vojtášek [-] , M. Pospíšil [-] , D. Moravec [-]

ŽK: 44. O. Žáček , 45. M. Zapletal - 44. M. Neubert , 90. J. Svoboda .
Hráči zápasu: M. Zapletal - J. Ferko , M. Neubert .
Počet diváků: 293. Rozhodčí: SCHNÜRMACHER Filip - GLOSER Jan, JÍLKOVÁ Karolína.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jiří Marek
Tip experta: remíza

Magnet kola skončí nerozhodně

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích