O. Otepka 45. (p.)
O. Otepka 48. (p.)
2:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 13:30

10.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Provodov vedl po půli nad Bystřicí p/H o čtyři branky, sudí Dorotík pak duel ukončil


Branky


45. O. Otepka (p.) , 48. O. Otepka (p.) - 2. J. Juráň , 35. S. Zámorský , 53. D. Krajcar (p.) , 69. J. Juráň
11

V nevlídném počasí sledovala hrstka diváků na provodovském hřišti souboj domácího týmu s Bystřicí pod Hostýnem. Domácí tým chtěl nechat zapomenout na předchozí nepovedené duely s Kvasicemi a v Boršicích a nakonec se mu to v první půli i podařilo. Provodov do půle nasázel Bystřici čtyři banány. Po půli však sudí Dorotík duel kvůli nevyhovujícímu hřišti ukončil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí předvedli v první půli ofenzívní smršť

Josef Rak, trenér Provodova: „Co se stalo u nás v sobotu, jsem ve své kariéře ještě nezažil. Soupeř v poločase požádal rozhodčího, aby přerušil utkání z důvodu podmáčeného trávníku, na což hlavní sudí Dorotík přistoupil. Vzhledem ke klimatickým podmínkám byl terén těžký, byly tam dvě kaluže a i pršelo, ale zažili jsme i dvakrát horší podmínky a terén. Ten po přestávce rozhodně nebyl výrazně horší první půle. V ní jsme byli jasně lepší, hosty s výjimkou 10. minuty, kdy přestřelili prázdnou bránu, nepustili za půlku a zaslouženě první poločas ovládli 4:0. Jednání a rozhodnutí Bystřických je nefér, vše nyní bude muset vyřešit STK.“

Sudí Dorotík po půli duel ukončil

Jindřich Lehkoživ, trenér Bystřice p. H.: „Do utkání jsme vstoupili velmi špatně a po chybě v rozehrávce nás domácí potrestali brankou již v 5. minutě. Na těžkém terénu se domácí lépe pohybovali a svou převahu korunovali druhou brankou ve 18. minutě. Po této brance jsme se hra vyrovnala a měli jsme několik možností ke vstřelení branky. Dvakrát jsme nastřelili horní tyč domácí branky a ve vyložených šancích střelecky zklamal Mádr. Bohužel místo kontaktní branky jsme inkasovali potřetí a v poslední minutě prvního poločasu se domácí trefili ze standardní situace počtvrté.
Na konci první půle během celé přestávky silně pršelo, a už tak dost podmáčený trávník se místy změnil v rybník. Hlavní rozhodčí prodloužil přestávku a později se rozhodl utkání ukončit pro nezpůsobilý terén. Určitě jsme na hlavního rozhodčího nevyvíjeli žádný tlak, aby utkání ukončil. Bylo to jeho rozhodnutí, a i když rozumím podrážděnosti domácích, tak pokračování zápasu za takových podmínek by nemělo s fotbalem nic společného.“



Ohlasy k zápasu


FC RAK Provodov
Josef Rak, trenér:

FK Bystřice pod Hostýnem
web Bystřice pod Hostýnem:



Sestavy


FC RAK Provodov
R. Petr [-] - T. Ulman [-] , M. Huťka [-] , O. Otepka [-] (77. T. Hnilo [-] ) , J. Zakopal [-] , M. Velev [-] , J. Gargulák [-] , P. Hlobil [-] , A. Urbánek [-] , J. Josefík [-] , V. Barcuch [-]

FK Bystřice pod Hostýnem
D. Juřík [-] - M. Mádr [-] , D. Krajcar [-] (81. M. Ulrych [-] ) , M. Kušík [-] , D. Ondroušek [-] , Š. Bartoň [-] (71. O. Augustin [-] ) , P. Železný [-] (48. M. Kubík [-] ) , M. Tureček [-] , L. Juhas [-] , J. Juráň [-] , S. Zámorský [-] (65. T. Navrátil [-] )

ŽK: 72. T. Ulman , 72. O. Otepka , 84. J. Josefík , 85. T. Hnilo - 28. P. Železný , 29. Š. Bartoň , 45. D. Ondroušek , 60. D. Krajcar , 75. O. Augustin .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: STODŮLKA Renek - AMBROZ Zdeněk, GARGULÁK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Jiří Marek
Tip experta: remíza

Provodov sužuje marodka a Bystřice tak bod uhraje

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích