6:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 15:00

10.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holešov Na Střelnici nastřílel Štítné nad Vláří půltucet branek


Branky


11. Z. Horák (p.) , 45. Z. Horák , 47. P. Prešnajder (vl.) , 54. J. Chudárek , 58. J. Navrátil , 64. Z. Horák - 84. P. Malaník
11

Na holešovskou Střelnici zavítali hráči ze Štítné nad Vláří a museli si opravdu připadat jako při nácviku ostré střelby v podání domácího celku. Ten v první půli dokázal dvakrát překonat hostujícího brankáře Marcaníka. Těsně po příchodu ze šaten dali domácí třetí branku a postupně navyšovali stav zápasu. Hosté vsítili čestný úspěch až v samotném závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do dvoubrankového vedení

Petr Křížek, asistent trenéra Holešova: „Začali jsme velmi dobře a aktivně. Na pátečním před zápasovém tréninku jsme si ujasnili jakým způsobem budeme soupeře napadat a to se nám povedlo. Díky dobrému tlaku hlavně útočníků, kteří se dobře pohybovali a napadali na hranici ofsajdu, jsme vytvořili tlak v soupeřově vápně a zúročili tak první šanci z penalty. Celý první poločas jsme byli aktivní a vytvářeli dobré šance. Těsně před přestávkou jsme zvýšili na 2:0. Chvíli po přestávce jsme zvýšili na 3:0 po vlastenci Štítné. Ve zbytku času jsme si průběh kontrolovali a hlídali, hráli koncentrovaně a díky tomu se povedlo výsledek navýšit na šest branek. V závěru bohužel kvůli špatné komunikaci stoperů soupeř dosáhl na čestný úspěch".


Zdroj: https://kromerizsky.denik.cz/fotbal-kraj/kp-slagr-ovladly-kvasice-velke-karlovice-s-novym-trenerem-slavi-vyhru-20191007.html

 

Kanonáda domácích pokračovala i po přestávce

"Po dohodě s vedením a nastavené koncepce klubu , jsem znovu dali šanci mladým dorostencům , kteří hru zvládli na výbornou . I když počasí v sobotu bylo hodně nepříjemné, hlavně v druhém poločase, tak se zápas dohrál. Za to patří i ocenění soupeře, který to za nelichotivého stavu nevzdal. I rozhodčí měli celý zápas dobře pod kontrolou. Celé utkání proběhlo velmi dobře a i diváci, kteří za nepříznivého počasí dorazili, si přišli na své a taktéž jim patří poděkování za podporu,“hodnotí duel se Štítnou nad Vláří fotbaloví činovníci z Holešova.



Ohlasy k zápasu


SFK Elko Holešov
web Holešova: Utkání se Štítnou nad Vláří jsme zvládli na výbornou a potvrdili jsme body z Velkých Karlovic.

TJ Štítná nad Vláří
web Štítné nad Vláří:



Sestavy


SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - M. Charuza [-] , D. Čep [-] , V. Matulík [-] , M. Třasoň [-] - P. Polomík [-] (83. R. Pecha [-] ) , D. Pavelka [-] (57. J. Navrátil [-] ) , R. Sumec [-] , J. Chudárek [-] (76. D. Jetelina [-] ) - Z. Horák [-] , M. Gerát [-] (72. A. Hrbas [-] )

TJ Štítná nad Vláří
M. Marcaník [-] - J. Liška [-] , T. Liška [-] , J. Fojtík [-] (80. S. Smolka [-] ) , M. Maniš [-] (68. M. Černý [-] ) , M. Hnaníček [-] , J. Spáčil [-] , P. Prešnajder [-] (64. P. Malaník [-] ) , P. Škubník [-] , D. Hnilo [-] , P. Sloboda [-]

Hráči zápasu: M. Charuza , Z. Horák - J. Spáčil .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ZICHÁČEK Martin - KOVÁŘČÍK Dominik, GARGULÁK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jiří Marek
Tip experta: výhra domácích

Holešov si doma se Štítnou poradí

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích