Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 15:30

9.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky z Kvasic v domácím prostředí zdolal Nedašov


Branky


12

V Kvasicích se odehrál souboj dvou nováčků Krajského přeboru. Domácí celek byl v tomto duelu velkým favoritem, ale Valaši nedali svoji kůži lacino. Domácí celek se ujal vedení, hosté dokázali srovnat. Ještě do půle se domácí radovali podruhé a ve druhém dějství přidali pojišťovací trefu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek se ujal vedení

 

"Do Kvasic jsme zajížděli s velkým respektem k soupeři. Na soupeře jsme slyšeli ze všech stran jenom chválu a jejich výsledky to potvrzují. Vstup od zápasu nám vůbec nevyšel a během prvních pěti minut jsme pouze koukali, jak si hosté vytvářejí šance a jenom štěstí, že to pořád bylo 0:0. Po zhruba čtvrthodině jsme se trošku uklidnili a začali jsme soupeře lépe obsazovat a eliminovat jejich velký nápor. Dokonce se nám podařilo po pěkné střele M. Slováka trefit tyčku. V 21. minutě přišla od nás hrubka v podobě faulu ve vápně a následný pokutový kop proměnil domácí Zapletal. O 8. minut později se nám podařilo vyrovnat, kdy hostující Šenkeřík našel hezkým centrem Šuráně, který dokázal dostat míč do domácí sítě. Bohužel pro nás nerozhodné skóre dlouho nevydrželo a ve 33. minutě jsme inkasovali podruhé. Začátek druhé půle kopíroval stejný fotbal, jako první poločas. V 59. minutě po hezké kombinační akci přidali domácí třetí gól a vedli tedy 3:1. Nám se povedl celkem až konec zápasu, kde jsme měli pár závarů před domácí brankou. Nic z toho jsme již nedokázali využít, a tak z Kvasic odjíždíme bez bodu", hodnotí duel činovníci TJ Sokol Nedašov.

 

Domácí stvrdili svoji výhru

Hodnocení utkání z pohledu předsedy Kvasic Filipa Klementa:

"Zápas s Nedašovem jsme měli ve svých rukou a po celý čas pod kontrolou. Jen kvůli řady neproměněných šancí jsme nerozhodli dříve. Naopak jsme měli i štěstí, kdy Nedašov trefil po krásné střele z třiceti metrů tyč. Následně jsme šli do vedení, aby soupeř rychle srovnal prakticky po našem vlastenci. Naštěstí jsme si rychle vzali vedení zpět. Když jsme po změně stran zvýšili n 3:1, bylo rozhodnuto. Hru jsme kontrolovali a zahodili dalších pět tutovek. Jako nováček si nástup do sezony užíváme. V dalším kole se představíme na půdě otrokovického Baťova."



Ohlasy k zápasu


FC Kvasice
web Kvasic: Utkání s Nedašovem jsme měli pod kontrolou a nakonec bereme zaslouženě tři body.

TJ Nedašov
Radek Cícha, kapitán: Nutno podotknout, že Kvasice jsou velmi kvalitní tým, který podle mě zasáhne do boje o postup.



Sestavy


FC Kvasice
R. Stratil [-] - O. Šilinger [-] , T. Netopil [-] , R. Zapletal [-] - K. Lepša [-] , M. Pulkert [-] (89. M. Panák [-] ) , D. Stratil [-] - M. Neubert [-] - P. Vojtášek [-] (68. K. Majkrič [-] ) , M. Pospíšil [-] , D. Moravec [-] (63. J. Ferko [-] )

TJ Nedašov
D. Solař [-] - R. Cícha [-] , J. Bartoška [-] (80. M. Novák [-] ) , J. Fojtík [-] , M. Lorenc [-] , A. Šimšálek [-] (46. R. Talčík [-] ) - D. Šenkeřík [-] , M. Macháč [-] - P. Holba [-] , P. Šuráň [-] (84. J. Kolínek [-] ) - M. Slovák [-] (90. V. Surý [-] )

ŽK: 63. M. Lorenc , 83. R. Talčík .
Hráči zápasu: R. Zapletal - P. Šuráň .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: KOTAČKA Rostislav - BARTOŇ Pavel, ŠUBÍK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Pavel Menšík
Tip experta: výhra domácích

V souboji nováčků vyhrají domácí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích