2:3p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 10:15

9.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Morkovice potvrdily v Luhačovicích dobrou formu a vezou výhru na penalty


Branky


12

V Luhačovicích se hrál v tradičním sobotním termínu souboj domácího celku s Morkovicemi. V první půli poprvé udeřili hosté po rohovém kopu. Domácí ve druhé půli duel otočili dvěmi slepenými brankami. Morkovice v závěru dokázaly ještě vyrovnat. Na penalty vyhráli hosté a berou bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující celek šel v první půli do vedení

"V první půli jsme nepohlídali rohový kop. Bohužel jsme neproměnili čtyři vyložené příležitosti. Do druhé půle jsme vstoupili aktivněji a ve formě hrající Morkovice jsme přehrávali. Bohužel jsme další vyložené šance zahodili. Otočka na 2:1 přišla v podobě dvou tečovaných střel do protipohybu brankáře. Hosté vyrovnali v 83. minutě, kdy odražený míč po přímém kopu napálil Pospíšil do šibenice. Pokutové kopy jsme již po třetí nezvládli", hodnotí první půli fotbaloví činovníci z Luhačovic.

Hosté utkání v závěru zdramatizovali

Trenér FK Luhačovice Jan Jelínek:
“Zápas to byl otevřený na obě strany. Nás může mrzet množství vyložených šancí. I tak jsme dokázali, proti dobře hrajícímu soupeři, otočit. Jsme dost zkušený tým, aby jsme vedení pohlídali. Bohužel nás trápí důraz v pokutovém území. Kluky musím pochválit za druhý poločas.”

 

Radek Barnet, trenér Morkovic: „Byl to zápas rozdílných poločasu. Do vedení jsme šli ve 14. minutě. Hráli jsme aktivně, kombinačně, byli jsme na míči a měli vyložené šance zvýšit vedení. Druhý poločas jsme nezačali dobře, špatnou rozehrou jsme pustili soupeře do šance. Od toho okamžiku jsme ztratili půdu pod nohami. Ztráceli míče, souboje prohrávali a soupeř byl na rozehrávce přesnější. Ztratili jsme koncentraci a během dvou minut v zápase prohrávali. Závěr jsme bojovnosti a krásnou střelou srovnali. V penaltách jsme byli přesnější. Duel přinesl otevřený a atraktivní fotbal.“

 

FOTOGALERII Luďka Zapletala najdete zde - https://fcmorkovice.rajce.idnes.cz/Luhacovice_-_Morkovice_2_-_3_na_penalty_Smazinka%2C_Pospisil/?

Na penalty vyhráli hosté

Na penalty vyhráli hosté z Morkovic a berou bod navíc.



Ohlasy k zápasu


FK Luhačovice
facebook Luhačovic: V utkání jsme doplatili na neproměňování šancí a hosté v závěru srovnali. Na penalty se nám nedaří a bod navíc berou hosté.

FC Morkovice
facebook Morkovic: A tým přivezl v sobotu dopoledne cenné dva body z Luhačovic



Sestavy


FK Luhačovice
M. Švec [-] - O. Červenka [-] , D. Hubáček [-] , Š. Červenka [-] , M. Polách [-] (56. J. Zámorský [-] ) , V. Bykhovskyi [-] (77. M. Bernátek [-] ) , J. Kořenek [-] , J. Suchý [-] , A. Popelka [-] , R. Pešek [-] , R. Slobodian [-] (88. M. Korch [-] )

FC Morkovice
D. Jarka [-] - D. Jablunka [-] , J. Smažinka [-] , J. Večerka [-] - P. Hubr [-] (74. R. Zápařka [-] ) , O. Pospíšil [-] , D. Judas [-] , J. Kapounek [-] - D. Tesař [-] (66. D. Prachař [-] ) , P. Malošík [-] - D. Hradil [-]

Hráči zápasu: A. Popelka - O. Pospíšil .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOVÁŘČÍK Dominik - STODŮLKA René, FILGAS Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Pavel Menšík
Tip experta: remíza

Utkání v Luhačovicích skončí v základní hrací době smírně

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů