4:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 15:30

8.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevšová konečně zabrala a v domácím prostředí zdolala Boršice


Branky


16. M. Toman , 28. S. Beňo , 53. R. Vašička , 67. V. Tomšů (p.) - 11. M. Cigoš , 56. L. Býček
13

V Nevšové se představil celek z Boršic, kterému v minulém kole vyprášily kožich Morkovice. Domácí celek se musel v duelu obejít bez tvůrce hry Petera Strateného. V prvním dějství byli domácí střelecky efektivnější. Ve druhém poločasu Nevšová zvýšila své vedení, hosté utkání ještě zdramatizovali. Definitivní pojistku výsledku dal z penalty domácí kanonýr Václav Tomšů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili dvě branky, hosré jednu

"Do zápasu proti slováckým Boršicím jsme vstoupil aktivně a patnáct minut soupeře neupustili za polovinu. Gól jsme bohužel nedokázali vstřelit a tak to byli hosté, kteří jako první udeřili a hned z prvního protiútoku skórovali. Dokázali jsme však do konce první půle výsledek otočit po rohových kopech, nejdříve Martinem Tomanem a poté Svaťou Beněm. Poločas tak skončil 2-1. Nevšovjané tak odcházeli do kabin spokojenější, neboť dokázali zvrátit nepříznivý vývoj důležitého utkání a dokázali se prosadit po dobře zahraných standartních situacích", hodnotí první dějství činovníci Nevšové.

 

" V pátek jsem začal řešit omluvenky a k tomu se v sobotu přidali další hráči v čele s brankářem Janečkou. Začal jsem tušit, že to bude velká komplikace. Dokonce jsem si pohrával s myšlenkou, utkání odvolat, ale nakonec jsme k utkání odjeli a ti mladí hráči, co nastoupili, podali výborný výkon, před kterým musím smeknout a musím jim za to poděkovat," uvedl k utkání trenér Boršic Pavel Cigoš

Domácí si výhru pohlídali

"Ve druhé půli jsme měli několik slibných akcí, střelecky se prosadil Roman Vašička po přihrávce Michala Gabka. Odskočili jsme na 3-1, ale soupeř za pět minut hru opět zdramatizoval a snížil na 3-2. Měli jsme i nadále více ze hry, kdy z našeho tlaku pramenil faul na Davida Blanaře v pokutovém území a následnou penaltu proměnil Vašek Tomšů a pečetil tak výsledek zápasu na konečných 4-2. Soupeř ale podal sympatický a bojovný výkon, ale gólově jsme se dokázali prosadit my", hodnotí povedený duel spokojení fotbaloví činovníci TJ Sokol Nevšová.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: V utkání jsme byli lepším týmem, bojovali a zaslouženě zvítězili. Soupeř určitě nebyl odevzdaným o to více nás těší, že jsme konečně v domácím prostředí bodovali naplno.

SK Boršice
facebook Boršic: Naši borci bojovali, kousali, ale standartky domácích rozhodly.



Sestavy


TJ Sokol Nevšová
J. Hyžík [-] - S. Beňo [-] , D. Blanař [-] (89. J. Krčma [-] ) , R. Vašička [-] (80. P. Minárik [-] ) , V. Tomšů [-] , R. Kvěťák [-] , M. Gabko [-] (69. T. Mikš [-] ) , R. Michálek [-] , M. Mujkoš [-] , M. Toman [-] , M. Kuric [-]

SK Boršice
A. Boček [-] - L. Býček [-] , E. Trlida [-] , J. Bartl [-] (89. M. Vrtal [-] ) , M. Bartošík [-] , J. Janík [-] , M. Březina [-] (84. V. Yatsyshyn [-] ) , M. Cigoš [-] , T. Oslzla [-] , F. Konečný [-] , P. Dovrtěl [-]

Hráči zápasu: S. Beňo , M. Toman - M. Cigoš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KOVÁŘČÍK Dominik - FILGAS Jan, GARGULÁK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Pavel Stejskal
Tip experta: výhra domácích

Nevšová doma konečně vyhraje za tři body

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza