4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 15:30

8.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Morkovice potvrdily v duelu s Bystřicí pod Hostýnem skvělou střeleckou formu


Branky


13

Fotbalisté Morkovic hostili v kroměřížském derby celek z Bystřice pod Hostýnem a v první půli vedli po brance Malošíka. Domácím vyšel vstup do druhé půle a kanonýr Oplt přidal druhou trefu. V závěru utkání domácí ještě dvakrát udeřili a hosté odjíždějí nakonec pod Hostýn s debaklem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do vedení

Radek Barnet, trenér Morkovic: „Domácí utkání s Bystřicí pod Hostýnem jsme zvládli a zaslouženě získali tři body. Hráče musím pochválit za výkon. Od úvodních minut jsme hráli aktivně, rychle a kombinačně. Byli jsme lepším týmem a po zásluze nastříleli čtyři góly. Škoda celé další řady neproměněných šanci, které byly v zápase vyložené.“ Domácí po půli vedli o jednu branku, kdy se prosadil Malošík. Ve druhém dějství přidal kanonýr Oplt druhou trefu a o výsledku utkání byli de facto rozhodnuto. Patnáct minut před koncem přidal Malošík další branku a v závěru pečetili domácí svoji výhru čtvrtou brankou.

Domácí přidali další tři branky

Jindřich Lehkoživ, trenér Bystřice p. H.: „Z naší strany vlastně není co hodnotit, protože domácí byli od začátku utkání až do konce lepším mužstvem. Přehrávali nás kombinačně a rychlá agresivní hra dělala našim hráčům velké problémy. I když jsme tam měli nějaké šance, tak se ukázalo, že s finálním řešením mají hráči problém a na každou branku se hodně nadřou. Vítězství Morkovic, které mohlo být klidně i vyšší, je naprosto zasloužené.“ Tři body z derby tak zůstávají v Morkovicích, domácí celek má v posledních zápasech impozantní střčeleckou formu, kterou bude chtít potvrdit i v dalším utkání v Luhačovicích.

 

 

FOTOGALERII z utkání najdete zde - https://fcmorkovice.rajce.idnes.cz/Morkovice_-_Bystrice_pH_4_-_0_Malosik_2%2C_Oplt._Rozsypal/



Ohlasy k zápasu


FC Morkovice
facebook Morkovic: Naše A mužstvo smetlo svého rivala z Bystřice p/H v okresním derby 4 : 0.

FK Bystřice pod Hostýnem
web Bystřice pod Hostýnem:



Sestavy


FC Morkovice
D. Jarka [-] - D. Jablunka [-] , J. Smažinka [-] , M. Rozsypal [-] (86. L. Goldman [-] ) - D. Prachař [-] (57. P. Hubr [-] ) , O. Pospíšil [-] , D. Judas [-] , J. Kapounek [-] - D. Tesař [-] (80. R. Zápařka [-] ) , M. Oplt [-] , P. Malošík [-]

FK Bystřice pod Hostýnem
D. Juřík [-] - M. Mádr [-] , D. Krajcar [-] (84. J. Burda [-] ) , M. Kubík [-] (55. T. Navrátil [-] ) , Š. Bartoň [-] (83. O. Augustin [-] ) , D. Ondroušek [-] , P. Železný [-] (73. M. Ulrych [-] ) , M. Tureček [-] , L. Juhas [-] , J. Juráň [-] , S. Zámorský [-] (78. P. Křížek [-] )

ŽK: 33. D. Judas , 64. O. Pospíšil - 67. J. Juráň .
Hráči zápasu: M. Rozsypal , P. Malošík - M. Tureček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ZPĚVÁK Petr - KOTAČKA Rostislav, HRUBÝ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Pavel Stejskal
Tip experta: výhra domácích

Morkovice doma Bystřici p/H porazí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích