Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 16:00

7.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Morkovice dokázaly v Boršicích nasázet domácím osm branek


Branky


15. O. Pospíšil , 28. D. Knap , 34. M. Oplt , 48. P. Malošík , 53. P. Malošík , 75. P. Hubr , 80. M. Oplt , 88. P. Hubr
13

Do Boršic zavítaly v nedělním odpolední Morkovice a v první půli dokázaly hned třikrát udeřit. Opařený domácí celek ve druhém dějství úplně rezignoval a Hanácí zcela opanovali hru. Morkovičtí fotbalisté si nakonec s chutí zastříleli a uštědřili domácímu celku krutý debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit tři branky

Morkovice dokázaly v prvním poločasu svoji kvalitu, domácí se nedokázali dostat do tempa, zatímco Hanáci předváděli velmi běhavý a kombinační fotbal, který dokázali přetavit i v pěkné branky. Boršice utkání zastihlo v nedbalkách a ve druhém poločasu již na hřišti existovalo pouze jedno mužstvo. Morkovice daly osm branek a trošku domácích připomněly výsledky z loňského podzimu, kdy Boršice prohrávali dvoucifernými výsledky. Radek Barnet, trenér Morkovic: „Utkání jsme začali dobře. Chtěli jsme hrát aktivně, celoplošnou agresivní hrou dostávali pod tlak. A to kluci také naplnili, bez větších problémů jsme přetlačili snaživého soupeře a zaslouženě získali všechny body.“

Brankostroj hostujícího týmu neustal ani po přestávce

Pavel Cigoš, trenér Boršic: „Celou noc jsem nespal a stále přemýšlím, co se stalo, jak disciplinárně potrestat tým a jak se omluvit diváků. Co bylo k vidění o víkendu bylo potupné, neskutečné, neomluvitelné, snad to byla jen noční můra. Kluci si dělali na hřišti co chtěli, pak nemohou čekat nic jiného, než takový propadák. Naopak soupeř byl maximálně efektivní, z osmi střel dal osm gólů, vyhrál zcela zaslouženě.“ Domácí tak musí na duel s Morkovicemi rychle zapomenout a připavit se na další utkání do Nevšové, kde je čeká souboj de facto o šest bodů.

 

FOTOGALERII z utkání najdete zde - https://fcmorkovice.rajce.idnes.cz/Borsice_-_Morkovice_0_-_8_Oplt_2%2C_Malosik_2%2C_Hubr_2%2C_Knap%2C_Pospisil/



Ohlasy k zápasu


SK Boršice
facebook Boršic: Na utkání musíme co nejrychleji zapomenout...

FC Morkovice
facebook Morkovic: Zápas jsme si užili a domácím uštědřili krutý debakl.



Sestavy


SK Boršice
R. Janečka [-] - E. Trlida [-] (75. L. Býček [-] ) , M. Bartošík [-] , J. Janík [-] , D. Raštica [-] (75. J. Bartl [-] ) , T. Ohnutek [-] , M. Březina [-] (46. V. Yatsyshyn [-] ) , M. Cigoš [-] , L. Malý [-] , T. Oslzla [-] , F. Konečný [-] (40. M. Vrtal [-] )

FC Morkovice
D. Jarka [-] - D. Jablunka [-] , D. Hradil [-] , J. Smažinka [-] , M. Rozsypal [-] (68. J. Večerka [-] ) - O. Pospíšil [-] (55. P. Hubr [-] ) , D. Judas [-] , J. Kapounek [-] - P. Malošík [-] , M. Oplt [-] , D. Knap [-] (62. D. Tesař [-] )

Hráči zápasu: L. Malý - P. Malošík , M. Oplt .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: BERNATÍK Tomáš - ZICHÁČEK Martin, MITÁČEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: David Štěpánek
Tip experta: výhra domácích

Boršice budou bodovat naplno

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů