0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:00

7.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otrokovický Krajča hattrickem sestřelil nováčka ze Slušovic


Branky


12

Ve Slušovicích se představil v dobré formě hrající celek z otrokovického Baťova. V první půli hosté zasadili domácímu celku dva rychlé údery, nejdříve se prosadil Krajča a po něm Ondráš. Po příchodu ze šaten přidal Krajča třetí branku a v samotném závěru navíc zkompletoval hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dvakrát udeřili

Michal Klimt, předseda Slušovic: „Vyrovnaný duel s otrokovickým Baťovem se hrál půl hodiny, pak nám v rozmezí dvou minut zasadil soupeř dva direkty, z nichž jsme se již nevzpamatovali. Baťov byl jednoznačně nejlepší protivník, se kterým jsme se v této sezoně střetli. V zápase jsme měli čtyři pět vyložených šancí, ale bohužel jsme selhali v zakončení a bez vstřelené branky se nedá bodovat. Otrokovický Baťov nás přehrál fyzicky, rychlostně, herně a navíc uměl dát branku.“

Krajča zkompletoval hattrick

"Konečný výsledek neodpovídá reálnému dění na hřišti. Domácí začali velmi aktivně a hned v úvodu měli gólovou příležitost, kterou však neproměnili. Postupem času jsme přidali na aktivitě a po brankách Krajči a Ondráše šli do vedení. Druhý poločas se obraz hry nezměnil, když domácí hráči své brankové příležitosti nedali a my přidali další dvě branky Pavlem Krajčou. Po středečním postupu v poháru Zlínského KFS jsme rádi i za vítězství ve Slušovicích, které se vůbec nerodilo lehce, když  domácí byli velmi kvalitním soupeřem." řekl k utkání Hynek Bršlica, funkcionář klubu SK Baťov.



Ohlasy k zápasu


FC Slušovice
Michal Klimt, předseda: Neproměnili jsme několik brankových možností a hosté nás trestali.

SK BAŤOV 1930
Ladislav Bršlica, člen VV: Výsledek je pro domácí tým krutý a příliš neodpovídá vývoji hry.



Sestavy


FC Slušovice
M. Kučera [-] - T. Zbranek [-] , J. Večeřa [-] , P. Kvasnica [-] (72. O. Štalmach [-] ) , P. Bořuta [-] (76. M. Foltýn [-] ) , L. Klečka [-] , R. Dobeš [-] , J. Vlachynský [-] , R. Tkadlec [-] , J. Janků [-] , A. Novák [-]

SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - M. Bína [-] (80. V. Zapletal [-] ) , J. Sotolář [-] , Z. Ondráš [-] (89. P. Kopřiva [-] ) , P. Bršlica [-] , J. Dvořáček [-] , M. Vitásek [-] (76. J. Rusek [-] ) , M. Zapletal [-] , P. Krajča [-] (87. J. Štefka [-] ) , J. Novák [-] , O. Žáček [-] (84. D. Holman [-] )

ŽK: 87. R. Tkadlec .
Hráči zápasu: J. Janků - P. Krajča , R. Vitásek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Bartoň Pavel - MITÁČEK Václav, ZELENÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Petr Koseček

Expert: David Štěpánek
Tip experta: výhra hostů

Baťov má formu a vyhraje i ve Slušovicích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích