Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 16:00

6.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítná nad Vláří si ve valašském derby odvezla z Nevšové dva body


Branky


13

Valašské derby bylo k vidění v nedělním odpoledni v Nevšové, kam zavítal celek ze Štítné nad Vláří.  V první půli viděli diváci jednu branku domácího týmu. Ve druhém dějství se s brankami roztrhl pytel, když domácí přišli o tři body až ve čtvrté minutě nastavení. V penaltové loterii se více dařilo hostím. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do vedení

Po středečním pohárovém zápase jsme bohužel nemohli počítat se dvěma klíčovými hráči, kteří si odnesli nepříjemná zranění. Hra byla víceméně vyrovnaná a dokázali jsme v první půli po pěkné kombinační akci vstřelit Minárikem branku. V druhé půli se již hrálo více ofenzivně, Štítná dokázala hned v úvodu druhé půle vyrovnat. I přesto jsme šli opět do vedení po výstavní brance Svati Beňa levačkou od břevna do brány. Soupeř, ale zbraně nesložil a opět zápas vyrovnal. V 85. minutě po rohovém kopu Michala Gabka přímo do brány, tento gólman hostů vyrazil a Milan Mujkoš nás poslal do vedení. Bohužel v nastaveném čase v 94. minutě hosté opět vyrovnali po rohovém kopu. Následný penaltový rozstřel zvládli lépe a berou další bod. Bohužel jsme nedokázali vedení udržet a zaplatili za to ztrátou dvou důležitých bodů.

 

Hosté dokázali ještě vyrovnat

Přemysl Doruška, asistent trenéra Štítné n. Vl.: „Začali jsme aktivně a prvních dvacet minut jsme měli míč vice pod kontrolou, ale gólem neskončila hlavička Smolky ani trestný kop Hnaníčka , jenž rozezvučel břevno. Domácí měli první půli dvě příležitosti a hned tu první využil Minárikem. Druhou situaci domácího Vašičky bravurně vychytal Řehák. Začátek druhého poločasu nám vyšel a ze standardky se trefil Hnaníček - 1:1. Domácí poslal do vedení nechytatelnou střelou z poza šestnáctky Beňo. V 73. minutě přišel na hřiště Černý a jeho první dotyk z míčem znamenal vyrovnání. Závěr byl hodně hektický - nejdřív Mujkoš dostal Nevšovou opět do vedení, ale nás to nezlomilo a touha po vyrovnání byla naplněna v nastavení, kdy po rohu Vítka Chovančíka se trefil hlavou jeho bratr Tomáš. No a v penaltovém rozstřelu jsme byli přesnější.“

Na penalty vyhráli hosté

Na penalty vyhráli hosté ze Štítné nad Vláří



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Zbytečná ztráta dvou bodů mrzí, soupeř byl důrazný a bojoval až do konce. My těsné vítězství neuhlídali.

TJ Štítná nad Vláří
web Štítné nad Vláří: V hektickém závěru jsme vydolovali bod a dařilo se nám i v penaltové loterii.



Sestavy


TJ Sokol Nevšová
B. Žilka [-] - R. Machač [-] , P. Minárik [-] (70. V. Tomšů [-] ) , R. Michálek [-] (67. J. Fuksa [-] ) , S. Beňo [-] , M. Mujkoš [-] , M. Toman [-] , M. Kuric [-] , P. Stratený [-] (90. T. Mikš [-] ) , T. Munster [-] (53. R. Kvěťák [-] ) , R. Vašička [-] (82. M. Gabko [-] )

TJ Štítná nad Vláří
J. Řehák [-] - P. Prešnajder [-] , J. Liška [-] , S. Smolka [-] , V. Chovančík [-] , T. Chovančík [-] , J. Fojtík [-] (73. M. Černý [-] ) , M. Maniš [-] (88. P. Malaník [-] ) , M. Hnaníček [-] , P. Škubník [-] , P. Sloboda [-]

ŽK: 51. S. Beňo , 68. J. Fuksa , 90. B. Žilka - 45. M. Hnaníček , 48. P. Škubník , 84. S. Smolka , 87. M. Maniš .
Hráči zápasu: M. Mujkoš - M. Hnaníček .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: FILGAS Jan - KOVÁŘČÍK Dominik, GARGULÁK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Pavel Miklas
Tip experta: výhra domácích

Nevšová v derby nevýraznou Štítnou nad Vláří porazí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích