Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 16:00

5.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítná nad Vláří doma nestačila na Morkovice


Branky


12

Ve Štítné nad Vláří zatím nemají  bodů na rozdávání a v dalším utkání s Morkovicemi chtěli její fotbalisté bodovat naplno. V prvním poločasu se to Valachům i dařilo plnit, neboť do kabin odcházeli s jednobrankovým vedením. Ve druhém dějství ale přišel kolaps domácího celku a hosté dokázali utkání otočit ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili dvě branky, hosré jednu

Štítná nad Vláří v minulém kole schytala výprask v derby v Luhačovicích a před svými fanoušky se chtěla v duelu s Morkovicemi revanšovat dobrým výkonem. Hosté se po vlažném začátku v soutěži už chytili a ukazují, že opět budou hrát v horní polovině tabulky. Začátek utkání ve Štítné nad Vláří patřil hostím z Morkovic, kteří šli Tesařem do vedení. Domácí však během dvou minut dokázali jít do vedení. Nejdříve se trefil Hrnčiřík a po něm Hnaníček. Vše se lámalo v úvodu druhé půle, kdy domácí vychytal brankář Jarka. Hosté poté uplatnili více zkušeností a po čtyřech brankách, dokázali výsledek utkání otočit ve svůj prospěch.

Hosté dokázali strhnout výhru na svoji stranu

Radek Barnet, trenér Morkovic: "První poločas nebyl z naší strany dobrý, neplnili co, jsme si řekli. Na začátku jsme neproměňovali šance, naopak dvě jednoduché ztráty míčů zajistily vedení soupeři. Druhý poločas začal velkou šancí protivníka a dobrým zákrokem gólmana Jarky. Z následného tlaku jsme se dočkali vyrovnání a o deset minut později obratu. Zaslouženou výhru jsme zvýraznili v závěru." Tři body si tak odvážejí morkovičtí fotbalisté na Hanou, domácí opět ztratili dobře rozehraný zápas a hosté je ve druhém dějství přestříleli.

 

FOTOGALERII z utkání od Radka Holíka najdete zde - https://www.zonerama.com/radekh88/Album/5573542



Ohlasy k zápasu


TJ Štítná nad Vláří
web Štítné n/Vl: První poločas jsme zvládli a vyhráli o jednu branku. Ve druhém poločasu nám dali hosté lekci z produktivity.

FC Morkovice
web Morkovic: Z horké půdy si odvážíme tři body.



Sestavy


TJ Štítná nad Vláří
M. Marcaník [-] - M. Hnaníček [-] , T. Liška [-] , M. Maniš [-] , P. Sloboda [-] , J. Spáčil [-] (74. P. Frýželka [-] ) , D. Hnilo [-] (53. P. Malaník [-] ) , J. Liška [-] , Š. Hrnčiřík [-] (40. M. Černý [-] ) , J. Hrnčiřík [-] , T. Chovančík [-]

FC Morkovice
D. Jarka [-] - D. Jablunka [-] , D. Hradil [-] , J. Smažinka [-] , J. Večerka [-] (67. M. Rozsypal [-] ) - O. Pospíšil [-] , D. Judas [-] , J. Kapounek [-] - M. Oplt [-] , D. Tesař [-] (59. P. Malošík [-] ) , D. Knap [-] -

ŽK: 54. O. Pospíšil , 61. M. Oplt .
Hráči zápasu: J. Hrnčiřík - D. Judas , D. Jarka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: RYBKA Ondřej - ZICHÁČEK Martin, KOTAČKA Rostislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Libor Ondráš
Tip experta: výhra domácích

Štítná n/V ještě nevyhrála a podaří se jít s Morkovicemi

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů