3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 16:00

5.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holešov v domácím prostředí proti Nedašovu potvrdil svoji dobrou formu


Branky


12

Nováček z Nedašova se v sobotu představil na půdě lídra tabulky z Holešova. V první dějství dokázali ještě Valaši držet s favorizovaným domácím celkem krok. Ve druhé půli ale domáci zabrali a dokázali se třikrát střelecky prosadit, ale dvě branky padly až v samotném závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli diváci branku neviděli

"První poločas jsme dokázali odolávat soupeřovým útokům, ale vstupem do druhé půle nás hosté začínali čím dál více rozebírat. Projevilo se i to, že nám chyběli důležití hráči ze základní sestavy, kteří kvůli zranění nemohli nastoupit. To nemění nic na tom, že soupeř byl aktivnější a ve druhé půli nás přejel. Nedařily se nám zachytávat jejich náběhy z lajen, odkud servírovali míče do vápna. Každý takový míč je nebezpečný. Nedokázali jsme udržet míč déle na svých kopačkách a tím pádem se nám hned vracel do obrany. Soupeře bych chtěl pochválit za výborný výkon", hodnotí duel fotbaloví činovníci Nedašova. 

 

Domácí dokázali strhnout vítězství na svoji stranu

V první půli se diváci na holešovské Střelnici branky nedočkali, i když domácí hráči byli aktivnějším týmem. Pomohl jim příchod Uličného, který se prezentoval dvěmi brankami. Druhá půla už byla v režii domácího týmu, který tak i nadále drží letošní neporazitelnost. Hosté podali snaživý výkon, ale bez několika hráčů základní sestavy, na lídra tabulky tentokrát neměli.

Petr Křížek, asistent trenéra Holešova: „Zaslouženě jsme vyhráli, současně musím pochválit nováčka, který hrál dobře. V prvním poločase jsme i my vyprodukovali pár chyb, ale po přestávce už byl duel v naši režii a po dvou gólech Uličného bylo rozhodnuto. Kluci zatím hrají pěkně a zodpovědně, současně ale musíme zůstat nohama pevně na zemi.“



Ohlasy k zápasu


SFK Elko Holešov
web Holešova: Hosté v první půli drželi bezbrankový stav, druhá půle nám ale vyšla a dali jsme tři branky.

TJ Nedašov
Radek Cícha, kapitán: V nekompletním složení jsme drželi krok pouze v první půli, ve druhém poločasu už nás holešovští fotbalisté přehráli.



Sestavy


SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - M. Charuza [-] , V. Matulík [-] , M. Třasoň [-] , D. Čep [-] - D. Pavelka [-] , R. Sumec [-] (83. M. Gerát [-] ) , J. Chudárek [-] (90. D. Jetelina [-] ) , P. Polomík [-] - J. Navrátil [-] (46. S. Uličný [-] ) , Z. Horák [-] (73. M. Roubalík [-] ) -

TJ Nedašov
D. Solař [-] - M. Lorenc [-] , P. Holba [-] (76. P. Novák [-] ) , R. Cícha [-] , R. Talčík [-] , M. Slovák [-] (71. P. Novák [-] ) , P. Šuráň [-] , D. Šenkeřík [-] , M. Macháč [-] , A. Šimšálek [-] (82. S. Novák [-] ) , J. Marek [-]

ŽK: 80. S. Uličný - 20. P. Holba , 86. P. Novák .
Hráči zápasu: S. Uličný , J. Chudárek - D. Šenkeřík .
Počet diváků: 128. Rozhodčí: AMBROZ Zdeněk - BARTOŇ Pavel, ŠEVČÍK Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Libor Ondráš
Tip experta: výhra domácích

Holešov si doma s Nedašovem poradí

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích