Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 16:30

4.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Nedašova si doma vyšlápl na otrokovický Baťov


Branky


8

Do Nedašova zavítali fotbalisté z otrokovického Baťova a v prvním poločasu drželi s domácím celkem ještě krok. Na dvě stovky fanoušků vidělo po jedné brance na každé straně. Druhý poločas už ale opanovali domácí fotbalisté, kteří vstřelili tři branky a berou překvapivě všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

"Do zápasu jsme vstupovali s velkým respektem k soupeři. Poslední zápas Baťov doma porazil Provodov a to mluví za vše. Připravovali jsme se především na soupeřovi standardní situace, které má velmi dobře natrénovány. Naštěstí pro nás jsme je ubránili. V prvním poločase se střídali šance na obou stranách. Nás podržel výborně chytající Solař. V 27.minutě hosté využili zaváhání domácí obrany a po brance hostujícího Ondráše šli do vedení. V 37. minutě po faulu na domácího Šenkeříka byla nařízena penalta, kterou Šuráň zkušeně proměnil. Vstup do druhé půle nám vyšel na výbornou. Ve 49. minutě po centru z pravé strany uklidil míč do branky Macháč. V 70. minutě po krásné kombinační akci skóroval Šenkeřík do prázdné brány. Hosté nic nevypouštěli a chtěli pořád hrát. Nakonec přišlo uspokojení v 80. minutě, kdy domácí Macháč prošel mezi obránci až sám před gólmana, kterého dokázal prostřelit. Hosté v 87. minutě upravili skóre na 4:2", hodnotí zápas fotbaloví činovníci z Nedašova.

 

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili tři branky

"Do zápasu jsme vstoupili dobře, ujali jsme se vedení a snažili se hrát na zajištěnou obranu a rychlé brejky. Bohužel jsme ze žádného z nich již další branku nepřidali, namísto toho jsme domácím nabídli vyrovnání z penalty a chybou před druhým gólem vstřeleným hned zpočátku druhé půle jsme je definitivně dostali na koně. Důležitým okamžikem pak byla neodpískaná ruka domácích před jejich třetí brankou, tam se zápas v podstatě rozhodl, protože bylo jasné, že proti důrazné obraně se na malém hřišti budeme jen těžko prosazovat. Nedašov vyhrál zaslouženě, jejich hráči měli větší vůli po vítězství, my jsme trochu doplatili na četné absence zkušených hráčů, které naši mladíci přes velkou snahu ještě nedokáží plně nahradit, " zhodnotil duel Ladislav Bršlica, člen VV SK Baťov.



Ohlasy k zápasu


TJ Nedašov
Radek Cícha, kapitán: Těžké domácí utkání jsme dokázali zužitkovat ve tři body a jsme za ně rádi.

SK BAŤOV 1930
web Baťova: Bez bodů tak tenkrát zůstali jen naši muži, kterým nedašovská "kopaná" zkrátka nevoněla...



Sestavy


TJ Nedašov
D. Solař [-] - M. Lorenc [-] , R. Cícha [-] , J. Fojtík [-] , P. Šuráň [-] (78. P. Holba [-] ) , J. Pagáč [-] , D. Šenkeřík [-] (83. P. Novák [-] ) , M. Macháč [-] , A. Šimšálek [-] (79. R. Talčík [-] ) , J. Holba [-] , J. Marek [-]

SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - J. Rusek [-] (74. V. Zapletal [-] ) , J. Sotolář [-] , Z. Ondráš [-] , M. Bína [-] , D. Holman [-] (74. A. Bršlica [-] ) , M. Vitásek [-] , J. Kašík [-] , M. Zapletal [-] , P. Krajča [-] , O. Žáček [-]

Hráči zápasu: D. Šenkeřík , M. Macháč - P. Krajča .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: MIČKAL Karel - ZUBEK Radim, STODŮLKA René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Václav Pinďák
Tip experta: remíza

Baťov to bude mít v Nedašově těžké, ale bude bodovat

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích