3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 16:30

4.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Napajedla si doma překvapivě hladce poradily s Boršicemi


Branky


8

Napajedla v soutěži ještě nebodovaly a změnit tuto skutečnost mohly v duelu s Boršicemi. Domácím pomohla branka do šatny. Ve druhém dějství domácí dvakrát udeřili a připisují si tak premiérovou výhru v Krajském přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali branku do šatny

Pavel Cigoš, trenér Boršic: „Byl to hodně složitý týden, ve kterém jsme opět doplatili na absence hráčů. Máme v kádru mnoho študáků a pracujících mimo region, i proto ve středu hrálo pohár sedm dorostenců. Bohužel i o víkendu jsem se musel vypořádat s omluvenkami čtyř krajních hráčů. I proto byli domácí v první půli o gól lepší. S nejlepší středovou řadou v soutěži se nám podařilo vyrovnat hru až po přestávce, bohužel jsme neproměnili ani jednu z mnoha šancí. A když jsme pak inkasovali dva hloupé góly, bylo po fotbale. Náladu jsme si tak spravil na dvou soukromých oslavách. Zatím doplácíme na absence, tak snad se vše s novým týdnem zlepší.“

Domácí přidali další dvě branky

Tento týden našim boršickým borcům vůbec nevyšel podle představ. Muži ve středečním poháru neprošli přes Dolní Němčí a vypadli po výsledkui 4:1, o jedinou branku se postaral Daniel Raštica. V sobotním mistráku tak chtěli odčinit středeční zaváhání, ale domácí Napajedla byli proti a připsali si do tabulky první body. "Stále máme problémy se sestavou, někdo má asi ještě prádzniny. Těžko se hraje o body, když v týmu chybí čtyři opory," krčil rameny nešťastný trenér  SK Boršice Pavel Cigoš.

Josef Pospíšil, trenér Napajedel: „Chtěli jsme konečně získat tři body. Od začátku jsme byli aktivní a vytvářeli dobré střelecké příležitosti. Teprve však až na konci poločasu se nám podařilo vstřelit první gól. Chvíli po obrátce jsme přežili gólovou situaci Boršic. A když v 64. minutě jsme přidali druhou trefu, bylo rozhodnuto. Naše výhra byla zcela zasloužená.“



Ohlasy k zápasu


TJ Fatra Slavia Napajedla
web Napajedel: Proti Boršicím bereme první tři body a naše výhra je naprosto zasloužená.

SK Boršice
facebook Boršic: V nekompletním složení jsme prohráli o tři branky, domácí byli lepší v zakončení akcí.



Sestavy


TJ Fatra Slavia Napajedla
J. Balážik [-] - M. Drga [-] , M. Holomek [-] , R. Holomek [-] , M. Dvořáček [-] , Z. Zimčík [-] (37. A. Kozubík [-] ) , R. Foral [-] , K. Havránek [-] (90. L. Srnec [-] ) , M. Němec [-] , P. Koutník [-] , M. Hudák [-] (86. D. Brauner [-] )

SK Boršice
R. Janečka [-] - L. Býček [-] , E. Trlida [-] , O. Večeřa [-] , J. Janík [-] , D. Raštica [-] , T. Ohnutek [-] , L. Oslzla [-] , M. Cigoš [-] , L. Malý [-] , F. Konečný [-] (80. V. Yatsyshyn [-] )

ŽK: 39. K. Havránek , 42. A. Kozubík - 69. T. Ohnutek .
Hráči zápasu: M. Hudák , M. Dvořáček - J. Janík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SCHNÜRMACHER Filip - ZPĚVÁK Petr, STODŮLKA René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Václav Pinďák
Tip experta: výhra domácích

Utkání v Napajedlích skončí první výhrou domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích