Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 10:15

4.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luhačovice setřásly komplex Štítná nad Vláří a připsaly si vysokou výhru


Branky


8

V Luhačovicích se představil pro domácí nepříliš oblíbený soupeř ze Štítné nad Vláří, ale domácí k tomuto duelu přistoupili velmi zodpovědně. Po půli vedli o dvě branky, navíc druhý poločas již existovalo na hřišti jen jedno mužstvo a Luhačovjané přidali další čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do dvoubrankového vedení

"Do zápasu jsme vstoupili dobře, už v 8. minutě jsme otevřeli brankový účet. Pod horní tyčku se trefil Jan Talaš. Ve 30. minutě opět zakončoval Talaš a o dvě minuty později dorážel míč do sítě Kořenek. Po půl hodině hry jsme tedy vedli o 3 branky. Další rána pro hosty přišla ve 34. minutě. kdy musel opustit hřiště zraněný brankář Řehák a do branky šel hráč z pole. I tak hosté nesložili zbraně. Ve 44. minutě se po nedorozumění Hubáčka se Švecem prosadil Hrnčiřík a korigoval na poločasových 3:1", hodnotí duel fotbaloví činovníci FK Luhačovice na svém facebooku.
 

Domácí předvedli ve druhé půli brankovou smršť

Do druhé půle hosté šli bojovně a 15 minut byli lepším týmem. Branku však nevstřelili. Jejich snahu jsme ukončili trojicí rychlých branek. Nejprve se prosadil Jarouš Kryšpín a to v 58. minutě. O 4 minuty později zavřel zadní tyč při rohovém kopu Pavel Postava. A v 64. minutě si poslal vlastence do sítě vracející se Dominik Hnilo (6:1). Poslední slovo zápasu si vzal uzdravující se matador Bernátek. Krásnou střelou o tyč upravil skóre na konečných 7:1.

Trenér Jelínek:
“První půlhodina byla z naší strany slušná. Ovšem za stavu 3:0 jsme opět polevili. A přišel trest. Od té doby jsme byli horším týmem a hosté bojovali co to šlo. Uklidnil nás gól Kryšpína po super zvládnuté brejkové situaci. Rychle jsme vstřelili tři pojistky a bylo po zápase. Bohužel i tak jsem zklamaný z přístupu několika hráčů. Opakují se situace na které si nechci zvykat!”



Ohlasy k zápasu


FK Luhačovice
Jan Jelínek, trenér: Za stavu 3:0 jsme zbytečně polevili a hosté se dostali do zápasu. Nakonec jsme ale utkání zvládli, i když mám k výkonům některých hráčů připomínky.

TJ Štítná nad Vláří
web Štítné nad Vláří:



Sestavy


FK Luhačovice
M. Švec [-] - J. Kryšpín [-] , D. Hubáček [-] , J. Talaš [-] , J. Kořenek [-] (82. R. Pešek [-] ) , V. Bykhovskyi [-] (65. Š. Červenka [-] ) , P. Postava [-] (70. M. Bernátek [-] ) , M. Polách [-] (57. J. Zámorský [-] ) , R. Slobodian [-] , J. Suchý [-] , A. Popelka [-]

TJ Štítná nad Vláří
J. Řehák [-] (34. O. Hnilo [-] ) - P. Prešnajder [-] (62. P. Frýželka [-] ) , M. Černý [-] (65. M. Marcaník [-] ) , P. Škubník [-] , P. Sloboda [-] , J. Spáčil [-] , D. Hnilo [-] (65. A. Struhař [-] ) , J. Liška [-] , V. Chovančík [-] , J. Hrnčiřík [-] , T. Chovančík [-]

ŽK: 10. J. Talaš , 80. J. Kořenek - 22. P. Sloboda .
Hráči zápasu: J. Talaš , J. Kořenek - J. Hrnčiřík .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: DOROTÍK Jan - STODŮLKA René, ZUBEK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Václav Pinďák
Tip experta: remíza

Štítná nad Vláří s Luhačovicemi umí zahrát a bod si odveze

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích