2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 16:30

3.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedašovský Michal Lorenc rozhodl duel s Napajedly


Branky


11

Na premiéru Nedašova v Krajském přeboru se přišlo podívat 360 natěšených fanoušků, kteří se nakonec dočkali výhry domácího týmu. Ten vedl po půli brankou Michala Lorence. Stejný hráč přidal v závěru svoji druhou trefu. Hostím se brankáře Solaře překonat nepodařilo a tak všechny body zůstaly na Valašsku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do vedení

"Do zápasu jsme vstoupili poněkud v nervozitě. Nevěděli jsme, co od soupeře čekat. Šli jsme trochu do rizika a začínali jsme soupeře napadat od jejich vápna. To se nám vyplatilo v podobě standardních situací. V 18. minutě se trefil domácí Lorenc, který dostal míč na hlavu po zahrávaném rohu. To nás trochu uklidnilo a začali jsme hrát naši hru. Hosté hrozili především ze stran, kdy se snažili dávat míče do vápna. Jednou jim to vyšlo a naštěstí pro nás hostující hráč netrefil míč, tak jak si představoval. V 83. minutě se dostal do brejku domácí Šenkeřík, který šel po lajně sám na gólmana. Na hostujícího gólmana nedokázal vyzrát, ale vše napravil domácí Lorenc, který odražený míč dokázal dostat do brány z úctyhodných cca čtyřiceti metrů. Nakonec bereme všechny tři body", hodnotí duel fotbaloví činovníci z Nedšova".

 

Domácí přidali druhou trefu

V první půli byl na hřišti aktivnější domácí tým, který z toho vytěžil jednu branku, kdy se střelecky prosadil Michal Lorenc. Hosté hrozili především ze standartních situací, ale s těmi si domácí obrana vždy poradila. Napajedla musela ve druhé půli otevřít hru a zde byla naopak šance pro domácí brejkové hráče."Domácí mužstvo se dostali do vedení v 18. minutě po rohovém kopu a tato situace vlastně rozhodla o výsledku utkání. Z naší strany to nebyl moc dobrý výkon, vázla nám kombinace a byli jsme dost nepřesní, jak v přihrávce, tak v zakončení. Domácí si své vítězství pojistili šťastným druhým góĺem v závěru utkání.", hodnotí nepříliš povedené utkání fotbaloví činovníci Napajedel na svém webu.



Ohlasy k zápasu


TJ Nedašov
Radek Cícha, kapitán: Připsali jsme si první tři body v sezoně i díky střelecké pohotovosti Lorence, který se dokázal dvakrát střelecky prosadit.

TJ Fatra Slavia Napajedla
web Napajedel: Utkání se nám příliš nepovedlo a odjíždíme domů bez bodu.



Sestavy


TJ Nedašov
D. Solař [-] - D. Šenkeřík [-] (86. P. Novák [-] ) , A. Šimšálek [-] (78. R. Talčík [-] ) , J. Holba [-] (60. P. Holba [-] ) , M. Lorenc [-] , J. Fojtík [-] , R. Cícha [-] , J. Marek [-] , P. Šuráň [-] (85. M. Slovák [-] ) , J. Pagáč [-] , M. Macháč [-] (88. J. Bartoška [-] )

TJ Fatra Slavia Napajedla
J. Balážik [-] - P. Koutník [-] (76. T. Gabrhelík [-] ) , M. Drga [-] , M. Hudák [-] , M. Holomek [-] , A. Simerský [-] , M. Dvořáček [-] , R. Foral [-] , K. Havránek [-] (85. D. Brauner [-] ) , M. Němec [-] , R. Holomek [-] (57. A. Kozubík [-] )

ŽK: 53. A. Simerský .
Hráči zápasu: D. Solař , M. Lorenc - M. Hudák .
Počet diváků: 360. Rozhodčí: FILGAS Jan - KOVÁŘČÍK Dominik, STODŮLKA René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Zdeněk Kolařík
Tip experta: výhra domácích

Nedašov si připíše doma první tři body

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích