3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 16:30

3.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holešov si v domácím prostředí poradil s Nevšovou


Branky


11

Holešov v úvodním kole dokázal vyhrát v Morkovicích a tak si věřil i na Nevšovou. První půle patřila domácímu Horákovi, který se dokázal hned dvakrát střelecky prosadit. Hosté ve druhém dějství přidali a snížili kanonýrem Tomšů. Poslední slovo však měl domácí Roubalík, který dal výsledku definitivní podobu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do dvoubrankového vedení

Vladislav Durďa, trenér Nevšové: „Soupeř potvrdil svou kvalitu, pomohl mu rychlý gól po naší hrubé chybě. Poté se hra vyrovnala, ale přišel hloupý gól do šatny. Po přestávce se nám podařilo domácí snížením zaskočit po spolupráci Ztraceného s Tomšů, naše hra byla slušná, ale na vyrovnání jsme nedosáhli. Naopak soupeř prostřídal a potvrdil, jak silnou má lavičku. Právě Roubalík prokázal svou sílu ve vápně a rozhodl. Naše hra není špatná, ale musíme být trpěliví. Teď nás čeká dvojzápas se Slušovicemi – nejprve u nich ve středu pohár, v neděli pak doma odveta v rámci mistráku. Budeme se rvát o postup i body.“

Hosté dokázali utkání ještě zdramatizovat

"Přestože jsme byli v úvodu aktivnější a měli herní převahu, byli to domácí, kteří se ujali vedení při prvním průniku do pokutového území. Následně byla hra vyrovnaná, ale bez výrazného ohrožení branky, hrálo se spíše takticky, opatrně z obou stran. Byli to ale opět domácí,kteří dokázali zvýšit svoje vedení na 2-0, kdy jejich prodktivita byla 100%. V závěru první půle jsme mohli korigovat, ale šanci jsme neproměnili. Začátek druhé půle byl opět v naší režii a dokázali jsme z tlaku vytěžit branku a snížit na 2-1. Snažili jsme se utkání vyrovnat, vytvořili si slibné šance, ale hru jsme otevřeli a soupeř nás potrestal třetí trefou, čímž pečetil konečný stav na 3-1. Dal nám tak lekci z produktivity a v utkání zvítězil", hodnotí duel fotbaloví činovníci z Nevšové.



Ohlasy k zápasu


SFK Elko Holešov
web Holešova:

TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Neproměnili jsme svoji příležitosti, zatímco domácí ano a dali nám tak lekci z produktivity.



Sestavy


SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - V. Matulík [-] , R. Paštěka [-] , D. Čep [-] , M. Charuza [-] - R. Sumec [-] (46. D. Paták [-] ) , D. Pavelka [-] , P. Polomík [-] , J. Chudárek [-] (79. M. Gerát [-] ) - Z. Horák [-] (63. J. Navrátil [-] ) , S. Uličný [-] (63. M. Roubalík [-] )

TJ Sokol Nevšová
B. Žilka [-] - P. Minárik [-] , R. Michálek [-] , M. Kuric [-] , V. Tomšů [-] , R. Vašička [-] (87. J. Krčma [-] ) , P. Stratený [-] , R. Kvěťák [-] , M. Toman [-] , J. Solařík [-] , M. Mujkoš [-]

ŽK: 38. M. Charuza , 59. J. Chudárek , 70. D. Paták - 33. B. Žilka , 81. V. Tomšů , 90. P. Minárik .
Hráči zápasu: Z. Horák - P. Stratený .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: DOROTÍK Jan - FILGAS Jan, PROKŮPEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Zdeněk Kolařík
Tip experta: výhra domácích

Holešov je v dobré pohodě a s Nevšovou si poradí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích