Vír porazil Věchnov


Branky


29

Vír porazil Věchnov a posunul se na pátou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vír otočil průběh první půle

V 11. kole třetí třídy se utkaly za nádherného počasí celky Víru a Věchnova. Začátek zápasu vyšel lépe hostům a ve 4. minutě Petr Kubík poslal hosty do vedení - 0:1. Domácí se snažili rychle odpovědět, ale to se jim podařilo až po půlhodině hry, kdy vyrovnal David Lahodný - 1:1. V 34. minutě domácí dokonce přidali druhou branku, kterou vstřelil Tomáš Sedler a vedli tak - 2:1. Do půle již nikdo žádnou šanci nedovedl ke gólu, a tak se šlo do kabin za jednogólového domácího vedení.

Vír potvrdil výhru

Druhá půle byla od začátku otevřená a oba celky chtěli rozhodnout. Větší štěstí měli domácí, kteří opět Tomášem Sedlerem odskočili v 64. minutě na dvougólový rozdíl - 3:1. Zbytek utkání již přes šance na obou stranách změnu skóre nepřinesl. Vír si tak připsal důležité tři body a posunul se na pátou pozici v tabulce. Příští kolo jede Vír do Počítek, kde ho čeká místní rezerva a nováček soutěže. Věchnov přivítá v domácím prostředí Velkou Losenici.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Vír
Petr Šenkýř: Zápas s Věchnovem začali lépe hosté.V každém zápase se snažím nabudit hráče aby si pohlídali začátek zápasu .Ale už třetí nebo čtvrtý zápas dostaneme branku začátkem zápasu a pak musíme dotahovat.Ale na jednu stranu to asi pomáhá .V Měříně jsme také dostali branku v začátku zápasu a potom jsme ve hře byli lepší.A i dnes proti Věchnovu po šancích hostů jsme začali více bojovat a soupeře jsme přehráli. Druhá půle začala úplně stejně Věchnov si vytvořil hned v první minutě jasnou šanci, ale střelec Ondra Ostříž neměl den a trefil jenom tyčku.Poté jsme opět zvýšili aktivitu a přidali jsme třetí branku a to rozhodlo o výsledku.Dnes bych chtěl vyzvednout výkon Tomáše Sedlera, který vstřelil dvě branky a svým výkonem si zaslouží být hráčem zápasu.Ale hrál a bojoval celý mančaft, i když nám chybělo pět hráčů základní sestavy ,tak bych chtěl poděkovat celému mužstvu za odmakaný zápas.Sportu zdar a vesnické kopané zvlášt.

TJ Věchnov
David Starý: Nás srazila k většímu úspěchu naše koncovka. My místo toho abychom 4:0 vedli tak 2:1 prohrávali a v druhé půli to samé. Na nohách dvě gólovky a místo toho třetí gól v síti. Oproti minulému týdnu se hra mírně zlepšila, jenže k tomu jak jsme hráli na začátku podzimu to má daleko. Hold pálí nás nemoc vesnické kopané a to špatná docházka na tréninky.



Sestavy


Jiskra Vír
J. Preisler [-] - J. Sedler [-] , M. Matuška [-] , K. Orel [-] (67. F. Jílek [-] ) - V. Skoumal [-] , V. Sedler [-] , T. Sedler [10.0] , D. Lahodný [-] (81. A. Filip [-] ) - L. Piskač [-] , D. Šenkýř [-] , R. Bukáček [-]

TJ Věchnov
D. Starý [-] - O. Ostrýž [-] , P. Soudek [-] , P. Kubík [-] , V. Hulák [-] , V. Kroupa [-] , P. Malý [-] , R. Pivko [-] , J. Smolík [-] , J. Bílek [-] , D. Uhlíř [-] (74. T. Bukáček [-] )

ŽK: 32. L. Piskač , 70. D. Šenkýř - 43. D. Uhlíř .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BAJER Josef - ZLOCH Tomáš, REJDA Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
13. 10. 2019 20:28
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2019 11:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 16:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 09:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 09:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 09:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 20:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 16:33
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 14:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 13:40

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

V tomto souboji očekávám vyrovnaný zápas, ve kterém budou šťastnější hosté, proto volím dvojku.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů