Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 15:30

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věchnov doma zdolal rezervu Křižanova


Branky


30

Věchnov doma zdolal o dvě branky rezervu Křižanova. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili jednu branku

Mimořádně v sobotu, se odehrál domácí zápas Věchnova. Sobotní termín byl na žádost soupeře a to Křižanovské rezervy. Trenér a předseda v jedné osobě Fera Smolík, měl tak je při sobotních zápasech Věchnova bohužel ve zvyku k dispozici pouze 11 hráčů a na střídačce byl tak sám. Fotbal moc fotbalové krásy zápasy nerozdal, byla to spíše exhibice vyložených chyb a to oboustranná. Byť v desáté minutě po zahraném rohu se prosadil domácí střelec Ondra Ostrýž a domácí šli do vedení. Věchnov se snažil kombinační hrou soupeře přehrávat, jenže v kombinaci se bez přesné přihrávky neobejdete a těch nepřesností bylo na kopačkách domácích boys opravdu hodně a divím se že těch pár fanoušků co přišlo vůbec zaplatilo za předvedenou hru. Ale zpět k zápasu. Díky nepřesnostem se do hry dostávali více a více fotbalisté Křižanova, které stejně jako věchnovské srážela nepřesnost. První šanci hostů si vypracoval Leoš Burian, který ve 26. minutě při rozehrání přímého volného kopu využil pokynu rozhodčího a rozehrál přímý volný kop i když si brankář stavěl zeď. Naštěstí pro domácí se podařilo Starému včas přesunout a míč lapit. O sedm minut později se po propadnutí domácí obrany objevil v tváří v tvář Křižanovský Král proti brankáři Starému, ten ale reflexním zákrokem nepřipustil vyrovnání skóre. Po 15 minutách tlaku, kdy kvůli chybám nebyli věchnovští schopni se dostat do vyložené šance, přišla šance Huláka, který prošel domácí obranou jenže jeho střela se nevešla mezi tyče. 

Věchnov pojistil v závěru tři body

Druhá půle začala stejně jako ta první. Věchnov se sanžil kombinovat, jenže díky nepřesnostem často přenechal míč Křižanovu, který ve finální fázy, nepřesnou přihravkou opět předal míč Věchnovu. A tak to se odehrávala naprostá většina ,,fotbalových" šancí. V 70. minutě se k sólu přes půl hřiště odhodlal Jakub Smolík a na dvakrát překonal křižanovského Homolu. O pět minut později, hrdina předchoziho okamžiku propadl při odehrání míče a vyslal tak křižanovského Krále do samostatného úniku, ale ten opět ztroskotal na výborném brankáři domácích. V 79. minutě přece jen Křižanov snížil, kdy se jim povedla akce na jejímž konci stál nikým nehlídaný Horníček a pod brankářem Starým snížil na 2:1. O dvě minuty později si vzali domácí dvojbrankový náskok zpět, kdy výkop Starého prodloužil na nabíhajícího Ostrýže, Vojta Kroupa a Ondra přes vyběhnutého Homolu svým druhým gólem v zápase uzavřel skóre na 3:1. A to ještě trestný kop, který zahrál věchnovský kapitán Radek Pivko orazítkoval břevno a mohlo být ještě veseleji ale i tak se Křižanovská rezerva vracela zpět na oslavy poutě bez bodů a věchnovští mohli slavit zisk tří bodů s hrstkou svých nejvěrnějších fanoušků. 



Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
David Starý: My jak nehrajeme v neděli ve čtyři ve Věchnově s nějakým atraktivnějším soupeřem, tak hrajeme v jedenácti a to se vážení spoluhráči vážně moc nedá. Jinak k zápasu, my jsme opravdu těch nepřesností vyprodukovali opravdu moc a zbytečně jsme si komplikovali rozvoj útoků a hlavně si zbytečně ubírali síly při zpětném návratu. Ale zaplať pán Bůh podařilo se nám dát tři góly, já jsme po dlouhé době taky něco chytil, tak tři body jsou doma a pokračujeme.

SK FC Křižanov B
Martin Homola: I ve Věchnově se hrála naše "oblíbená" podzimní písnička, fotbalově jsme jistě nebyli horší, tedy přinejmenším vyjma poslední čtvrthodiny, kdy jsme částečně fyzicky odpadli, sráží nás ovšem chyby v obranné a zejména útočné fázi, velký rozdíl je taky v kvalitě standardních situací ve srovnání s většinou soupeřů. Samostatným tématem je pak výkon domácího borce na lajně, kterému by někdo mohl prozradit, že pokud si vezme do ruky praporek, stává se rozhodčím, nikoliv fanouškem.



Sestavy


TJ Věchnov
D. Starý [-] - O. Ostrýž [-] , P. Soudek [-] , J. Šípek [-] , V. Hulák [-] , V. Kroupa [-] , P. Kubík [-] , R. Pivko [-] , J. Smolík [-] , F. Uhlíř [-] , D. Uhlíř [-]

SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - J. Marek [-] , M. Žejšek [-] , J. Mužátko [-] , M. Král [-] (67. M. Sklenář [-] ) - P. Hladík [-] , M. Broža [-] , J. Uhlíř [-] - M. Šoukal [-] , M. Částek [-] (78. L. Flídr [-] ) , L. Burian [-] (55. R. Horníček [-] )

Počet diváků: 52. Rozhodčí: ZLOCH Tomáš - NOBICHT David (N), KOLBÁBEK Dalibor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Michal Hladík
Tip experta: výhra hostů

Myslím si, že rezerva Křižanova konečně zabere a Věchnov na jejich hřišti porazí. Možná k tomu přispěje i agilní Šoukal.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích