Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Měřína vybojovala jasné domácí vítězství


29

Rezerva Měřína vybojovala jasné domácí vítězství, když Věchnov jen snížil dvěma góly vedení domácích za stavu 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v první půli třikrát skórovali

V Měříně se odehrálo 8. kolo III. třídy okresní soutěže již sobotu, kdy se Měřín utkal s Věchnovem. Začalo se aktivně a ostře, jak je tomu vždy, když se tito soupeři potkají. Pan rozhodčí Žďánský nastavil v prvním poločase volný metr, a tak bylo k vidění několik nevybíravých zákroků na obou stranách. Hosté z Věchnova byli od začátku více na míči a kombinovali, nicméně do nebezpečných šancí se dostávali výjimečně. Domácí spořádaně bránili, dobře přesouvali obranný blok. V 19. minutě otevřel gólový lístek utkání Vokurka, po pěkné nahrávce Procházky z levé strany, zakončil parádní ranou zpoza vápna do šibenice. O dvě minuty později byli domácí fanoušci rozjásáni znovu, Hladík si vzal na stoperu míč, narážečkami se spoluhráči rychle prošel útočnou polovinu hřiště až před Starého a zakončil po zemi k tyči. Ve 30. minutě se znovu prosadil Vokurka, vypíchl špatnou rozehrávku, obešel posledního hráče a překonal Starého už podruhé v utkání a upravil tak konečné skóre poločasu na 3:0. V 32. minutě dostal žlutou kartu Hulák za velmi tvrdý faul, o 3 minuty později se nenechal zahambit domácí Krčál, když nestihl míč a došlo k velmi tvrdému střetu. Zákroků, kdy se mělo žlutit bylo mnohem více.

Druhou půli padly čtyři branky

Druhý poločas začali aktivněji domácí a hned po 4 minutách se prosadil Urbánek, když Procházka prošel po otevřené levé straně a předložil mu míč před prázdnou branku. Pak se odehrával fotbal hlavně na středu hřiště. V 69. minutě se prosadil po levé straně kanonýr hostí Ostrýž, procedil míč na bližší tyč mezi nohama obránce. Hned po rozehrávce se dostali domácí do vápna, ztratili míč, ale obránce ve snaze odkopnout míč od branky napálil před ním stojícího Procházku, od něhož se míč odrazil do branky hostí. Procházka tak dal jeden z těch šťastnějších gólů. Za domácí se pak neprosadil z dobrých šancí Kolouch D. a střídající Sysel F., proto měl poslední slovo Věchnov. Přímý volný kop z poloviny hřiště výborně hlavičkou prodloužil Ostrýž  a trefil šibenici.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch: Rád bych reagoval na slova pana Starého... Rezervní mužstvo je od toho, aby se měli zranění hráči z Á týmu, případně hráči širšího kádru, kde rozehrát. Takto to funguje úplně všude. Počet hráčů nastupujících z vyšších soutěží má FAČR ohlídán v Soutěžním řádu fotbalu, konkrétně čl. 17 odst. 1. Mít ten luxus a vybírat si hráče dle výkonnosti a docházky mi trvalo 2 roky, dřív jsme se také potáceli s nedostatkem hráčů. Že je kádr je omlazen je jedině dobře, a tak by to mělo také být všude. Teď mohou kluci z béčka pomoci céčku. Z áčka je herně vytížen pouze Procházka a Kafka nehrál ani netrénoval 3 týdny. Obhajovat to nemusím, ale chci. K výkonu na hřišti. Jsem rád, že mužstvo hraje v defenzivní části poslední týdny takto kvalitně. Výborně zahrál na stoperu Hladík, o to více mrzí inkasované góly z ojedinělých šancí. Zapracovat musíme na přenášení těžiště hry a vypilovat náběhy a posuny krajních záložníků. Co se mi tradičně nelíbilo je nekartování tvrdých zákroků, pak hra dospěje až k agresivní hře z obou stran. Že jsme dostali 4 žluté karty a hosté jen 3 je přinejmenším úsměvné.

TJ Věchnov
David Starý: My jsme v sobotu odehráli pro nás již s tradičním průběhem zápas v Měříně. Sešlo se nás akorát jedenáct, a to s klukama ze širšího kádru a je smutné, že je pro některé spoluhráče fotbal až desátém místě v žebříčku hodnot a kazí to tím všem ostatním. To je, ale na řešení vnitrokabinově. Sportovně musím uznat, že Měřínská ,,Rezerva" byla fotbalově lepší a trestala naše chyby. Od šedesáté minuty, kdy hřiště opustili posili z A týmu jsme korigovali výsledek na 5:2. Myslím si, že hráčům z A týmu, kteří v sobotu nastoupili, zápas moc fotbalových dovedností nedal a spíš protrénovali naučené věci z tréninku než že by je samotné ten zápas obohatil. Hold rozdíl mezi 1.A třídou a III. třídou je propastný a myslím si, že kdyby Měřín hrál bez posil, nebyl by výsledek tak jednoznačný. Bude těžké přesvědčit hráče, které nejeli aby příště jeli. Ono motivovat třicetiletého chlapa k hodinovému výletu do Měřína, kde si z něj bude dvaadvacetiletý kluk dělat trhací kalendář, protože si potřebuje zvednout sebevědomí na nedělní zápas. Třeba FAČR vymyslí ligu reserv, kde si kluci proti sobě 6x za půlsezónu kopnou a bude pro ně tento zápas o hodně víc prospěšný než to čeho jsme byli svědky v sobotu. Nic jdeme dál a příští týden se vrátíme na vítěznou vlnu.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - J. Kafka [-] , Š. Král [-] , D. Hrůza [-] , M. Hladík [-] - D. Kolouch [-] , O. Urbánek [-] (54. F. Sysel [-] ) , L. Vokurka [-] (64. D. Horák [-] ) , V. Procházka [-] (74. V. Palík [-] ) , J. Necid [-] - J. Krčál [-] (56. D. Robotka [-] ) -

TJ Věchnov
D. Starý [-] - R. Pivko [-] , J. Juračka [-] , V. Hulák [-] , T. Bukáček [-] , P. Kubík [-] , J. Jedlička [-] , J. Smolík [-] , J. Bílek [-] , D. Uhlíř [-] , O. Ostrýž [-]

ŽK: 35. J. Krčál , 65. L. Vokurka , 81. M. Hladík , 87. D. Kolouch - 32. V. Hulák , 52. J. Smolík , 74. J. Bílek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - HROMÁDKA Miroslav, BAČÁK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Pavel Mitáš
Tip experta: výhra domácích

Měřín je v domácím prostředí silný a věřím, že Věchnov porazí, i když utkání skončí těsným výsledkem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů