F. Kintr 23.
D. Lahodný 70. (p.)
2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 16:00

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Víru se hrálo nerozhodně


Branky


23. F. Kintr , 70. D. Lahodný (p.) - 5. O. Follprecht , 36. T. Šolc
30

Ve Víru se hrálo nerozhodně a Pohledec si odváží bod

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohledec se dostal do vedení

V zápase sedmého kola třetí třídy přijel do Víru za slunečného počasí Pohledec. Hosté začali hned od prvních minut aktivně a Ondřej Follprecht v 5. minutě poslal hostující Pohledec do vedení - 0:1. Další minuty se bojovalo o každý metr hřiště a čekalo se na další vstřelenou branku. Po několika náznacích šancí na obou stranách se nakonec dostali ke slovu domácí hráči. Filip Kintr se prosadil ve vápně a skóroval ve 23. minutě, kdy vyrovnal na - 1:1. Hosté opět ale nesložili zbraně a pokračovali v dobré kopané. Vyznamenáním jim bylo pak vedení v zápase 1:2, když se trefil  Tomáš Šolc. Poločas tak vyzněl lépe pro hosty z Pohledce.

Lahodný zajistil domácím bod

Druhý poločas začali domácí náporem a snažili se o vyrovnání. Vypadalo to, že se jim to jen tak nepovede, protože byl v 64. minutě vyloučen domácí Filip Kintr za úmyslné prudké strčení oběma rukama v nepřerušené hře do soupeře mimo souboj o míč. Ale přesilovka hostujícího Pohledce netrvalo dlouho. V 69. minutě se  pod sprchy poroučel také Michal Šajner., který po odpískané penaltě ve prospěch domácích obdržel nejprve žlutou kartu, ale po dalších a pokračujících protestech ho rozhodčí Myška vyloučil a dohrávalo se s deseti muži na každé straně. V následné 70. minutě se tedy po nedovoleném zákroku ve velkém vápně kopala penalta. Tu s přehledem proměnil David Lahodný a vyrovnal stav zápasu na 2:2. Následujících dvacet minut již přes snahu obou celků strhnout vítězství na svoji stranu se skóre nezměnilo a oba týmy si rozdělily po bodu. Příští kolo zajíždí fotbalisté Víru k velmi těžkému utkání na hřiště Rožné. Pohledec před vlastními fanoušky přivítá Velkou Losenici.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Vír
Petr Šenkýř: Zápas nabídl vyrovnanou podívanou a zajímavý průběh. My jsme v prvním poločase nevyužili několik šancí a soupeř se dostal do vedení. Ve druhém poločase jsme alespoň vyrovnali.

TJ Pohledec
Michal Laštovica:



Sestavy


Jiskra Vír
J. Preisler [-] - T. Piskač [-] , V. Skoumal [-] , V. Oliva [-] , R. Juřík [-] (61. O. Rychlý [-] ) - V. Sedler [-] , F. Kintr [-] , T. Sedler [-] , D. Lahodný [-] - D. Šenkýř [-] , L. Piskač [-]

TJ Pohledec
M. Hájek [-] - M. Šajner [-] , O. Follprecht [-] (46. L. Ondráček [-] ) , F. Lhotský [-] , T. Šolc [-] , M. Skalník [-] , L. Rubín [-] (84. P. Prchal [-] ) , B. Puchýř [-] , L. Novotný [-] , L. Jambor [-] , J. Starý [-] (68. L. Pejchal [-] )

ŽK: 69. M. Šajner . ČK: 64. V. Sedler - 69. M. Šajner .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MYŠKA Roman - MATUŠKA Michal (N), PREISLER Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: David Starý
Tip experta: výhra domácích

Vír dostal v Rudolci za uši a v neděli doma už neklopýtne a Pohledec porazí. Brankář Hájek se po zápasovém trestu vrátí zpět mezi tyče a vírští útočníci to budou mít o to těžší ale Šenkýř či Lahodný jsou páni fotbalisti a nějakou branku dají.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích