Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:00

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj béček vyzněl pro Měřín


Branky


28

Souboj béček vyzněl pro Měřín, který porazil Křižanov o tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Urbánek dvakrát skóroval

V sobotu se odehrály pouze dva zápasy 7. kola III. třídy. Jedním bylo novodobé derby mezi Měřínskou rezervou a rezervou Křižanova. Hosté se chtěli odlepit od poslední příčky tabulky, avšak domácí fotbalisté diktovali tempo a tlačili se do zakončení. Výsledkem byly dva slepené góly Urbánka ve 12. a 15. minutě, když se dvakrát prosadil z malého vápna. Domácí i nadále diktovali tempo a decimovali hráče Křižanova. Hattrick odmítl Urbánek, když nastřelil břevno. Kolouch v samostatném úniku Homolu nepřeloboval a neujaly ani další šance domácích. Hosté se dostávali do šancí sporadicky, ale bez zakončení. Do největší šance je paradoxně dostali domácí, když špatně rozehráli odkop od branky Bajerovi přímo na nahou, ten z první vážné šance zakončil k protější tyči. V tu chvíli Křižanov ožil a hra se vyrovnala.

 

Měřín přidal další dvě branky

Hned po 30 vteřinách od začátku druhé půle se mohli hosté dočkat vyrovnání, nicméně hráč Křižanova nedokázal nasměrovat míč do Syslovy branky. I nadále pokračovala vyrovnaná hra. Více gólových šancí měli hosté, kteří těžili z nedůrazu a chyb domácí obrany. Zlomovým okamžikem byla 67. minuta, přetažený roh propadl až k Jonášovi, ten si míč zpracoval a prostřelil všechny mezi ním a brankou. Od této chvíle byli v mírné převaze domácí. Na konci utkání potvrdil vítězství Měřína střídající Kühtreiber, který na zadní tyči nikým nehlídán doklepl Zelinkův roh hlavou do branky.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch: Na vítězství mě mrzí kaňka v podobě obdržené branky. Další darovaný gól nás dostal zbytečně pod tlak. Nejprve výbornou taktickou hrou diktujeme tempo hry tak, že Křižanov působil odevzdaným dojmem, následně jim úplně zbytečnou chybou dáme nadechnout a musíme se o výsledek zbytečně honit. Výborně fungovala kooperace Jonáše a D. Koloucha. Jsem zvědavý, jak dopadneme příští týden s Věchnovem.

SK FC Křižanov B
Martin Homola: Do zápasu jsme vstoupili hrozně ledayble, prvních 20 minut jsme byli vyloženě trapní, zejména oba naše kraje absolutně nestíhaly útočné výpady domácích. Když to za stavu 2:0 vypadalo na solidní debakl, domácí částečně polevili, zejména Leoš Burian dokázal náš výkon o stupeň pozvednout a najednou se hrál úplně jiný zápas. Klíčovou situací byla 46. minuta, kdy Dominik Bajer nehlídaný sám před brankářem ani netrefil bránu. Pak už se bohužel opakovala pro nás nepříjemně ohranná písnička, kdy soupeř dokáže šance proměňovat, zatímco my se trápíme. Nutno uznat, že v tomto případě koncovka nebyla až tak žalostná, oproti předchozím zápasům soupeři aspoň zachytal gólman, což je pro nás sice malá útěcha, ale snad už jsme těm gólům blíž, když trefíme bránu.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - S. Vlach [-] (25. L. Prchal [-] ) , D. Hrůza [-] , Š. Král [-] , D. Jonáš [-] - M. Hladík [-] , O. Urbánek [-] (57. F. Sysel [-] ) , L. Vokurka [-] , D. Kolouch [-] (83. J. Kühtreiber [-] ) , J. Necid [-] - D. Robotka [-]

SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - M. Král [-] (85. J. Marek [-] ) , T. Horníček [-] , M. Procházka [-] , M. Žejšek [-] - M. Láznička [-] (46. J. Švejda [-] ) , P. Hladík [-] , L. Anděl [-] , J. Pavlík [-] - D. Bajer [-] , L. Burian [-] (72. M. Šoukal [-] )

ŽK: 68. L. Vokurka , 88. Š. Král - 11. T. Horníček , 83. M. Šoukal .
Hráči zápasu: D. Jonáš .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - SÁBLÍK Martin, TITAUER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: David Starý
Tip experta: výhra domácích

V souboji rezerv více věřím Měřínu. Je fakt, že obě rezervy si o víkendu připsali letošní první výhry, které jsou pro obě mužstva povzbuzující, ale myslím si že Měřín bude po 90. minutách šťastnějším týmem a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích