D. Toman 48.
1:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:00

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březí vyhrálo s přehledem v Radostíně


Branky


48. D. Toman - 15. M. Sysel , 25. Z. Vala , 58. D. Dostál , 73. J. Chlup , 81. D. Dostál
28

Březí vyhrálo s přehledem v Radostíně, když domácí rezervě nastřílelo pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březí se dvakrát prosadilo v první půli

V zápase sedmého kola třetí třídy přijelo do Radostína za nádherného slunečného počasí Březí. Oba týmy před tímto zápasem dělil v tabulce jediný bod a tak se čekalo vyrovnané utkání. Od začátku utkání se oba celky snažily o vstřelení branky, ale nakonec se jako první prosadili v 15. minutě hosté jmenovitě Michal Sysel - 0:1. Ve 25. minutě hosté přidali další branku, kterou vstřelil Zdeněk Vala - 0:2. V prvním poločase, ať se domácí pokoušeli o zkorigování výsledku již branku domácí diváci neviděli. Poločas tak vyzněl pro hostující Březí dvougólovým vítězstvím.

Hosté přidali další branky

Druhý poločas začal domácí snahou o korekci výsledku a také k radosti pětašedesáti radostinských fanoušků. Ve 48. minutě snížil na rozdíl jedné branky David Toman - 1:2. Bohužel při oslavě branky se zranil a musel vystřídat. Hosté této situace využili a domácí přibrzdili v euforii a v 58. minutě znovu odskočili na rozdíl dvou branek, když se prosadil jejich kanonýr David Dostál - 1:3. V 73. minutě se hosté dostali do třígolové výhody, když brankou Jiřího Chlupa přinesli klid na své kopačky - 1:4. Domácí se sice snažili o vstřelení branky, ale jejich snaha neměla gólového vyjádření. Proto se hosté opět dostali v 81. minutě ke slovu Davidem Dostálem a ukončili tak skóre zápasu na konečných - 1:5. Příští kolo zajíždí radostinská rezerva na hřiště vedoucího Rudolce. Březí přivítá v domácím prostředí Ujčov.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Miroslav Láznička:

TJ Březí-Březské
Petr Lysoněk: Klíčovým okamžikem utkání byl gól domácích, po kterém resp. při oslavě tohoto gólu se zranil střelec domácího celku vypůjčený z okresního přeboru, který na hřiště nastoupil právě tři minuty před touto situací a musel následně kvůli svému zranění střídat. Tato ztráta vzala totálně domácím chuť do hry, čehož jsme náležitě využili. Výsledek nás nesmí ukolébat. Na Ujčov nám sice motivace nechybí, ale dokážeme se ještě zlepšit?! Sportu zdar a vesnickému fotbalu zvlášť!



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
M. Láznička [-] - P. Gregar [-] (46. P. Dvořák [-] ) , J. Promberger [-] , M. Gregar [-] (61. S. Berka [-] ) , R. Fňukal [-] , D. Staněk [-] , L. Kozel [-] , M. Šimek [-] (46. D. Toman [-] ) , D. Invald [-] , T. Kadlec [-] (46. O. Bradáč [-] ) , A. Kališ [-]

TJ Březí-Březské
D. Urbánek [-] - R. Šmarda [-] , P. Šimek [-] , J. Gruber [-] - T. Habán [-] , J. Chlup [-] , A. Crha [-] (82. V. Klíma [-] ) , S. Tvarůžek [-] (82. P. Lysoněk [-] ) , Z. Vala [-] - M. Sysel [-] , D. Dostál [-]

ŽK: 34. M. Šimek , 71. R. Fňukal .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: NEBOLA Jaroslav - EXL Matyáš, GREGAR Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: David Starý
Tip experta: výhra hostů

Rezerva Radostína s Březím prohraje. Né, že bych jim nevěřil kór před domácím publikem, ale útočník Dostál a záložník Sysel jsou fotbalisti, kteří svou kvalitou překračují soutěž a jak v pozápasovém komentáři napsal Petr Lysoňek snad se nám po letním spánku probudil kanonýr.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů