Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Víru padlo sedm branek


Branky


6. T. Sedler , 27. L. Piskač , 51. V. Sedler , 61. J. Preisler (p.) , 79. R. Bukáček - 68. P. Jelínek , 85. Z. Vala
29

Ve Víru padlo sedm branek a domácí slaví třígólové vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vír vstřelil dvě branky

Ve 4. hracím kole okresního přeboru se představili dva ambiciózní celky ze špice tabulky vírská jiskra a Březí - Březské. Vítěz tohoto zápasu mohl poskočit v tabulce na třetí místo. Březí dokonce v soutěži ještě neinkasovalo, proto bylo toto utkání šlágrem kola. Domácím ale trvalo pouhých 6. minut, když překonal hostující obranu Tomáš Sedler - 1:0. Ve 27. minutě zvýšil stav utkání Lukáš Piskač a domácí si vypracovali náskok, který udrželi do konce první půle - 2:0. Hostující tým v čele s kanonýrem Dostálem se totiž střelecky neprosadil. Domácí fanoušci se tak mohli těšit na vývoj druhé půle ve kterém byli po nadějně rozehraném úvodu utkání favorizovanějším týmem.

Domácí navýšili stav utkání

Ve druhém poločase začali opět aktivně domácí a Vladimír Sedler zvýšil v 51. minutě již na 3:0. V 61. minutě odpískal rozhodčí Sýkora pokutový kop, ke kterému se postavil domácí brankář Jakub Preisler a domácí vedli - 4:0.  v 68. minutě se dočkali také hosté a Pavel Jelínek korigoval na - 4:1. Další branku pak přidal střídající Radek Bukáček, který vstřelil pátou branku domácích - 5:1. Závěrečná branka Zdeňka Valy v 85. minutě již jen zmírnila prohru Březí - 5:2. Příští kolo přivítá Březí nevyzpytatelnou Velkou Losenici a Vír bude zajíždět ke šlágru kola na hřiště Rudolce.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Vír
Petr Šenkýř: Zápas z Březím jsme začali lépe jak hosté, do šesté minuty jsme měli dvě vyložené šance, ale až na třetí pokus jsme se ujali vedení.Do poločasu jsme vstřelili ještě jednu branku.Ve druhé půli jsme přidali další dvě branky a o zápase bylo rozhodnuto.Soupeř se ale nevzdával ani za tohoto stavu a zaslouženě zkorigoval zápas .

TJ Březí-Březské
Petr Lysoněk: Jak jsem již napsal minule podle očekávání nás Jiskra 1. září pořádně prověřila a výsledek je ten, že máme herních problémů na rozdávání. A podle toho jaká bude prezence na tréninku, si možná říkáme o další. O motivaci hru zlepšit bychom měli tedy mít postaráno. Jediné pozitivum zápasu je, že se naše střelecká nemohoucnost umenšuje. Na to, ale nikdo nemyslí. Uvidíme, co zvládneme zlepšit v následujícím zápase s Losenicí. Sportu zdar a vesnickému fotbalu zvlášť!



Sestavy


Jiskra Vír
J. Preisler [-] - V. Skoumal [-] , V. Oliva [-] , R. Juřík [-] (46. T. Piskač [-] ) - V. Sedler [-] (86. K. Orel [-] ) , F. Kintr [-] , T. Sedler [-] , D. Lahodný [-] (81. L. Viktorin [-] ) - L. Piskač [-] (66. R. Bukáček [-] ) , J. Sedler [-] , D. Šenkýř [-]

TJ Březí-Březské
D. Urbánek [-] - R. Šmarda [-] , J. Jobánek [-] (80. P. Lysoněk [-] ) , J. Gruber [-] , P. Jelínek [-] - S. Tvarůžek [-] , M. Holánek [-] , Z. Vala [-] , T. Habán [-] - M. Sysel [-] , D. Dostál [-]

Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Procházka

Expert: Petr Kolouch
Tip experta: výhra hostů

Pokud se Březí dopraví v dostatečném počtu plejerů na hřiště vírské, předpokládám jejich výhru.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích