Rožná rozdrtila Polničku


34

Rožná rozdrtila Polničku vysokým rozdílem sedmi branek a nadále vede tabulku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili čtyři branky

Domácí, kteří ještě v soutěži neztratili bod přivítali Sokol Polnička. Ta byla v soutěži zatím úspěšná na půl a tak byli na svém hřišti domácí přeci jen větším favoritem. V zápase se rozjel brankostroj, který začal v sedmé minutě Jiří Kroupa - 1:0. Domácí nadále pokračovali v tlaku, který zúročil ve 12. minutě Ivoš Pokorný - 2:0. Poté si již vzal slovo nejlepší střelec domácích v této sezóně a v celé soutěži Jiří Vyžrálek a dvěma góly posunul skóre na rozdíl čtyř branek. Domácí stovka diváků tak mohla přestávku ve velkém vedru využít ke své spokojenosti a s dobrým občerstvením v rukou.

Vyžrálek si připsal čtyři góly

Druhý poločas opět začali domácí raketově a v 47. minutě Filip Humpolík trefil nepopulárního búra a domácí vedli o pět branek. V 52. minutě navíc domácí Jirka Vyžrálek zkompletoval hattrick - 6:0. V 59. minutě se také dočkali hosté, když se trefil dalekonosnou střelou Radek Klement - 6:1. Domácí byli ale nadále i při střelecké chuti a Jiří Vyžrálek přidal další a již svojí čtvrtou trefu v zápase - 7:1. Debakl hostí pak dokonal v 89. minutě střídající Rudolf Buchtela - 8:1. Domácí Rožná tak i potřetí v sezóně zvítězila a nadále se vyhřívá na první příčce tabulky. Příští kolo zajíždí Rožná na hřiště rezervy Měřína. Polnička na svém hřišti přivítá další rezervu Křižanova.



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Marek Navrátil: Dnes jsme si připsali zasloužené tři body.

TJ Sokol Polnička
Radim Synek: Fraška, ostuda, komedie! Není co hodnotit snad jen krásný gól Klementa, který se za půlkou rozhodl odkopnout míč a jeho střela zapadla do šibenice. Zápas blbec nevyšlo nám vůbec nic pozitivum snad jen to že jsme nedostali 10 a i přes nepříznivý stav se kluci snažili ten debakl zmírnit škoda že nám tam padla jenom 1 branka za stavu 6:0 už domácí nehráli a my jsme si vypracovali spoustu brankových šancí. Příští týden je u nás pouť a v neděli přijede Křižanov my se budeme snažit o reparát. Fotbalu zdar a vesnickému zvlášť.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: SÝKORA Jiří - JANEČEK Martin (N), JUN Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 8. 2019 21:06
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Oskar Jančík
Tip experta: výhra domácích

Rožná na svém specifickém hřišti dlouhodobě předvádí dobré výkony a tak si poměrně snadno poradí i teď. Hosté si na první venkovní body ještě budou muset počkat.5:2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

21. 8. 2019 01:57
3-0 pro Polničku

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích