0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vir vyhrál V Hamrech


Branky


32

Vir vyhrál V Hamrech s domácí rezervou 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili jednu branku

Ve třetím hracím kole třetí třídy se utkaly v Hamrech domácí rezervní tým kladivářů a hostující fotbalisté Víru. Domácí v úvodních dvou kolech nenašli přemožitele a z těchto zápasů vydolovali čtyři body. Vír byl úspěšný na půl, když v posledním kole rozstřílel vysoko Ujčov. Favority byli proto spíše domácí, kteří se od začátku pokoušeli vyzrát na obranu Víru, ale neúspěšně. Byli to tak hosté z Víru, kteří převzali otěže zápasu do svých rukou. Začali ohrožovat branku střeženou Bencem, který odolával jejich tlaku spolehlivými zákroky. V 33. minutě však již byl krátký na pokus Ondřeje Rychlého - 0:1. Hosté nadále kontrolovali hru a domácí ač se snažili branku Víru neohrozili. Poločas tak vyhráli o branku hosté.

Kintr pečetil výhru Víru

Druhý poločas začali aktivněji domácí, kteří se snažili o vyrovnání. Hostující brankář Preisler však byl na místě a všechny pokusy zlikvidoval. Hosté, kteří spoléhali na rychlé protiútoky se dočkali pojišťovací branky v 73. minutě, kdy dostal míč za Bencova záda Filip Kintr - 0:2. Závěrečné minuty se domácí sice snažili o zdramatizování skóre zápasu, ale Preisler všechny jejich pokusy zlikvidoval.  A tak po závěrečném hvizdu rozhodčího Ferjančiče mohla vypuknout velká radost a oslava tří bodů vírského mužstva.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou B
Jiří Kolarik:

Jiskra Vír
Petr Šenkýř: První poločas jsme začali lépe jak domácí.Měli jsme více míč na kopačkách a vytvořili jsme si několik vyložených šancí až ve třicáté třetí minutě jsme se trefili a poločas jsme zaslouženě vyhráli. Ve druhé půli byli o něco lepší domácí a my jsme hrozili z brejků a jeden mám vyšel v 73 minutě a zápas jsme už dotáhli do vítězného konce .



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou B
L. Benc [-] - J. Zábranský [-] , J. Martaus [-] (75. J. Culek [-] ) , J. Dvořák [-] (79. M. Poul [-] ) , M. Srnský [-] (70. P. Danko [-] ) , L. Sýs [-] , J. Kolarik [-] , F. Chlubna [-] , V. Kříž [-] (59. T. Novotný [-] ) , J. Uhlíř [-] , K. Suský [-] (78. P. Hron [-] )

Jiskra Vír
J. Preisler [-] - R. Juřík [-] , V. Skoumal [-] (75. J. Skoumal [-] ) - V. Sedler [-] , F. Kintr [-] , O. Rychlý [-] (81. K. Orel [-] ) , D. Lahodný [-] , T. Sedler [-] - J. Sedler [-] , L. Piskač [-] (70. R. Bukáček [-] ) , D. Šenkýř [-]

ŽK: 8. V. Kříž - 21. D. Šenkýř , 27. L. Piskač , 44. V. Sedler .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: FERJANČIČ Igor - ŠPINAR Jaroslav (N), ZEDNÍČEK Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Oskar Jančík
Tip experta: výhra domácích

Šlágr kola. Domácí béčko zahájilo soutěž velmi dobře a na své půdě budou silní. Vír se minulý týden namlsal na nás a bude to chtít potvrdit. Přesto tipuji výhru domácích. 2:0

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů