3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase rezerv byl úspěšnější Radostín


Branky


7. J. Promberger , 35. J. Promberger (p.) , 78. O. Bradáč (p.) - 51. A. Burian , 70. A. Burian
32

V zápase rezerv byl úspěšnější Radostín, který zdolal Křižanov. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát skórovali

Na pouť k nám dojel Křižanov a chtěl určitě využít naší víkendové únavy. Na hřišti to ovšem vypadalo zcela jinak, než se mohlo předpokládat. Ikdyž jsme měli problémy se sestavením sestavy, a den předem jsme museli výrazně doplnit á-tým, kvalita byla na naší straně. Hosty jsem k ničemu nepouštěli a naopak výrazně ohrožovali branku hostí, po čase se to odrazilo i na skóre. Nejprve nachytal na nedbalkách brankáře hostí Promberger Ze zkráceného rohu poslal balón přesně do zadní šibenice. Druhý gól přidal tentýž hráč z pokutového kopu, který vybojoval aktivní Toman. Hru zcela změnila 38.minuta, kdy rozhodčí necitlivě zapískal faul, který snad ani nebyl a navíc udělil našemu hráči žlutou kartu, která byla druhá a tak následovala červená.

Radostín rozhodl z penalty

V druhém poločase převzali hosté aktivitu a otěže zápasu, ovšem hráli pouze po vápno a nemohli se prosadit. Nakonec se jim podařilo dvakrát nacentrovat za obranu, kde se objevil Burian a nekompromisně vždy zakončil. Hostující nadšení ale utnul Krča, který utekl zformované obraně a jako jedinný útočící hráč si pohrál s obranou a vybojoval jasnou penaltu. Tu chladnokrevně proměnil Bradáč. Na obou stranách se pak vystřídalo ještě po jedné obrovské šance, které ale nijak nezměnili výsledek.  


Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Miroslav Láznička: Děkuji borcům, kteří doslova odjezdili dnešní zápas. Hrát od 38.minuty v 10 a ještě vyhrát, chce hodně energie a vůle. Kluci to dokázali a i početné divácké návštěvě udělali radost a ukázali že se umíme i hecnout a zápas doslova dorvat ke třem bodům.

SK FC Křižanov B
Martin Homola: S ohledem na sestavu, která v našem případě už nemůže být o moc lepší, a faktu, že hrajeme hodinu proti deseti, nemůžeme s herně srovnatelným soupeřem prohrát. Bohužel byť jsme byli ve velké části zápasu výrazně aktivnější, náš tlak je spíš platonický a hrajeme, jak se říká, po vápno, vyložených šancí si vytvoříme strašně málo.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
R. Hošek [-] - D. Toman [-] , J. Promberger [-] , M. Špaček [-] , O. Bradáč [-] , D. Staněk [-] , M. Gregar [-] , L. Oulehla [-] , D. Invald [-] , T. Kadlec [-] , A. Kališ [-]

SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - T. Horníček [-] , J. Mužátko [-] , J. Stupka [-] , P. Hladík [-] (63. M. Procházka [-] ) - M. Láznička [-] , J. Pavlík [-] (68. M. Šoukal [-] ) , D. Nobicht [-] , M. Částek [-] - A. Burian [-] (87. M. Král [-] ) , L. Burian [-] (46. M. Žejšek [-] ) -

ŽK: 24. D. Invald , 33. A. Kališ , 72. T. Kadlec - 18. P. Hladík , 34. T. Horníček , 44. L. Burian , 75. M. Procházka , 83. A. Burian . ČK: 38. D. Invald - 68. L. Burian .
Hráči zápasu: D. Krča , J. Promberger .
Počet diváků: 109. Rozhodčí: NEBOLA Jaroslav - KOZEL Lukáš (N), BARTÁK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Oskar Jančík
Tip experta: remíza

Derby béček nabídne urputný boj ve kterém nakonec hosté vyválčí cenný bodík. 2:2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích