3:1
(1:0)
46. D. Krča
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 16:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Losenice porazila rezervu Radostína


Branky


31

Velká Losenice porazila rezervu Radostína a po dvou kolech má na svém kontě šest bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili v prvé půli jednu branku

Je nutno dodat, že sice ve druhé půli padlo více branek, ale herní kvalitou byl lepší první poločas. Domácí začali od začátku hosty aktivně napadat a ti se zase spoléhali na dlouhé nákopy a čekali na chybu losenické obrany. V 8. minutě R. Kasal nádhernou uličkou vyslal Z. Pospíchala a ten se nemýlil 1:0. Domácí si i nadále vytvářeli šance, zejména po rohových kopech, ale jejich zakončení bylo žalostné. Radostín ohrozil bránu J. Kasala jen po přímém kopu, kdy trefili tyč. V závěru měl na noze další gól opět Z. Pospíchal, ale z brankové čáry vše zachránil hostující stoper.

Losenice rozhodla ve druhé půli

Ve druhém poločase začali lépe hosté, D. Krča unikl po křídle a jeho centrovaný míč zapadl za zadní tyč překvapeného losenického Poušťáka 1:1. Losenice se však rychle vzpamatovala a o dvě minuty později po krásné kombinaci se střelou z velkého vápna trefil do šibenice R. Kasal 2:1. Snaha Radostína o vyrovnání končila na pozorné obraně domácích a ti opět trestali v 65. minutě, kdy se k míči dostal T. Neubauer dříve než hostující brankář D. Homola 3:1. O chvíli později byl faulován v jasné pozici O. Augustin M. Šimkem a následně dostal červenou kartu. Stav utkání se již nezměnil a tři body zůstaly doma. Velká losenice jede v příštím kole do Ujčova, Radostín B přivítá doma béčko Křižanova.



Ohlasy k zápasu


TJ Velká Losenice
Miloslav Němec: Jsem rád za další tři body i za to, jak hráči k zápasu přistupují. Tentokrát se k dobré obraně přidala i dobře hrající záloha, jen je škoda, že kluci neproměňují více vyložených šancí, v dalších utkáních by nás to mohlo mrzet.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Miroslav Láznička: Domácí na nás doslova vlétli, a předčili nás v nasazení bojovnosti, bohužel jsme nebyli moc nebezpeční. Z ojedinělé šance jsme nastřelili tyč, která nás mohla nakopnout Bohužel. Druhý poločas jsme začali výborně, ale o to hůře jsme pak pokračovali. Dvě branky a červená mluví za vše. V příštím zápase budeme muset zabrat a a dokázat si že umíme fotbal hrát a bojovat.



Sestavy


TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - J. Augustin [-] (79. M. Fišar [-] ) , P. Neubauer [-] , P. Mach [-] , F. Mach [-] - T. Neubauer [-] (68. R. Pátek [-] ) , M. Hobza [-] (63. O. Augustin [-] ) , O. Wasserbauer [-] (56. J. Grodl [-] ) , R. Kasal [-] - D. Baránek [-] , Z. Pospíchal [-] (73. M. Hrouda [-] )

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - P. Kozel [-] , D. Krča [-] , M. Gregar [-] , P. Gregar [-] (58. M. Láznička [-] ) , R. Hošek [-] , J. Koudela [-] , M. Šimek [-] , T. Staněk [-] (53. P. Večeřa [-] ) , D. Invald [-] , A. Kališ [-]

ŽK: 33. P. Neubauer - 38. M. Gregar , 40. D. Invald . ČK: 68. M. Šimek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: EXL Matyáš - PÁTEK Josef (N), PÁTEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Petr Kolouch
Tip experta: remíza

Přeji body sousedům z Radostína a když dobře, uhrají alespoň remízu.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jasna 1 :).

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích