Polnička doma zdolala Pohledec


30

Polnička doma zdolala Pohledec a připsala si první tři body do tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polnička třikrát skórovala v první půli

Za úmorného horka se hrálo 2.kolo na hřišti v Polničcce, kam přijel tým Pohledce.Po každé když se tyto dva týmy setkaly byla vetšina utkání velmi zajímavá, jak herně tak divácky a jinak tomu nebylo ani v tento zápas.Od prvního hvizdu se Pohledec prezentoval pohlednou hrou a odměnou jim za to byla první branka,když se po zaváhaní domácí obrany v 7.minutě trefil Starý.Polnička byla tímto brzkým golem opařená ale postupem času si začala vytvařet brankové šance a Smejkal v 15.minutě nastřelil břevno.Ve 20.minutě se dostal za obranu Landsman  byl ze zadu ve vápně podražen a tak byl nařizený pokutový kop ke,kterému se postavil Gančev ale brankář Hajel vystihl směr a zneškodnil střelu.Po skvělém uniku domacího Pálky ze 31.minuty se Polnička mohla radovat z vyrovnaní kdy se z dorážky prosadil Víška 1:1.Od vyrovnávací branky to byl Sokol,který určoval tempo hry a v 38.minutě se po rohovém kopu trefil hlavou Mittrmayer 2:1.Ve stejný čas odstoupil z hřiště matador Smejkal kvůli prišlapnutí kotníku a jeho vyšetrení ukázalo že se jedna o zlomeninu.Domací hráči byli k nezastavení  a ve 45.minutě si spravil chuť po neproměněné penaltě Gančev,který se trefil ze standartní situace po zemi k tyči 3:1.

Druhý poločas domácí ještě zvýšili svůj náskok

Do druhého poločasu vstoupili hráči Pohledce opět aktivně a snažili se s výsledkem ještě něco udělat Polnička spíše branila dvou brankový náskok a tak se hosté dostavali  často do šancí.Sokol hrozil pouze z brejkových výpadů bohužel buď narazil na dobře připraveného brankáře Hájka nebo se střely nevešly vůbec mezi tři tyče.

Nevyužité šance mohli domací mrzet,když se v 80.minutě trefil Šolc na tabuly svítilo skore 3:2.Naštěstí měl sokol dnes střeleckou a o 3.minuty později pohřbil veškeré naděje na body pro Pohledecké krásnou střelou Mittrmayer,který se trefil po druhé v tomto utkání 4:2.Od té doby se už spíše jenom dohrávalo ale domací se přeci jen ještě jednou trefili a to po individualní akci Přůži po levé straně jeho střelu ještě brankář Hájek vychytal na dorážku Víšky už byl krátký 5:2.Polnička si tak připsala do tabulky první 3 body naopak Pohledec si na ně musí ještě počkat.Polnička jede na horkou půdu do Rožné a Pohledec hostí Meřín B.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Polnička
Radim Synek: Na začátek bych se chtěl vyjádřit krátce k soupeři, kdyby hráči Pohledce hráli tak jak neustále něco komentovali směrem k protihráčům a sudím tak si troufnu říct, že si nějaký ten bod odvezli.Tím samozřejmě nesnižuji výkon mých hráčů dnes to zahráli fantasticky.Co mě na soupeři nejvíc vadilo neúnosnost prohrávat z čeho pramenili zákroky občas až za hranou. Naštěstí jsme se s tím dokázali vypořádat a zvládnout utkaní za 3 body jedinou kaňkou je zlomený kotník Mildy Smejkala ale žádný úmysl jsem v tom neviděl klasický přišlápnutí a následně odpískaný faul.Přiznám se když jsem přišel hodinu před zápasem do kabiny a viděl 15.lidí s očima jako kdyby celou noc svářeli(smích)nečekal jsem 5 branek v hostující síti ani výhru.Celý náš tým totiž byl součástí svatby našeho spoluhráče Kubíka Štíbala a mé nejlepší sestřenice Michalky.Tato výhra byla pro ně. Asi budeme muset svatby provozovat před každým zápasem musím zjistit kdo je další na řadě(smích).Příští neděli se pojedeme porvat o další body na malé hřiště do Rožné. Fotbalu zdar a vesnickému zvlášť.

TJ Pohledec
Michal Laštovica: Domácí vyhráli naprosto zaslouženě. My jsme pro mě nepochopitelně po chycené penaltě Hájkem úplně přestali hrát a soupeř dokázal zápas bez větších problémů otočit. Není možné dostat dvě branky ze standardní situace. Někteří hráči hráči hrají pod svoje možnosti a spoléhají na to,že to za ně uhraje někdo jiný a tím se zříkají své zodpovědnosti.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šula Petr - TLUSTOŠ Petr, JUN Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
18. 8. 2019 20:45
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Petr Kolouch
Tip experta: výhra hostů

Domácím stále chybí hráči základní sestavy, proto volím vítězství Pohledce o gól.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Polnicka me mile překvapila hned 1.kolo. Čekal jsem jednoduchý zápas, kdy jsme sice nakonec utkání zvládli, ale musim priznat, ze se štěstím. Pohledec ma sice zkuseneho brankare v podání Milana Hájka,, ale z Polnicky odjede s prázdnou.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza