Nováček z Rudolce porazil Polničku


Branky


30

Nováček z Rudolce porazil Polničku a připsal si první tři body v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Domácí začali dobře a už v 6. minutě se dostali do vedení, kdy se trefil kapitán Šerejch. Pak se hra vyrovnala a hrozit začali i hosté, ale všechny pokusy končily u výborně chytajícího Hořínka. Ve 34. minutě se podařilo Polničce vyrovnat, kdy chybu v obraně potrestal Smejkal. Do kabin šly tedy týmy za stavu 1:1.

Musil rozhodl ve druhé půli

Z počátku druhého poločasu se střídaly nepohledné pasáže s tutovými šancemi, ale skóre se měnilo až v 66. minutě. Ve vápně se otočil Vojtěch Musil a poslal domácí do vedení. Závěrečnému tlaku Rudolec odolal a získal tak premiérové tři body ve III. třídě.



Ohlasy k zápasu


FC Rudolec
Tomáš Klimeš: Zápas, kdy i nás trápil nedostatek hráčů a až na poslední chvíli se vyřešila pozice brankáře, kde mile překvapil střelec Kuba Hořínek. Na výkonu se projevila průměrná tréninková účast 7 lidí, kdy přísnější parametry sneslo jen pár jedinců. V remízovém zápasu s několika velkými šancemi na obou stranách jsme byli nakonec šťastnější my.

TJ Sokol Polnička
Radim Synek: Z mé strany není nic moc co hodnotit. Jenom díky domácí vstřícnosti se nám podařilo odložit utkání na odpoledne, kdyby tomu tak nebylo tak nemám hráče bohužel se začíná v době, kdy probíhají dovolené. Sestava tak byla různě poslepovaná, kdy mi chybělo 7 hráčů základní sestavy. Bylo to první utkání v sezóně takže tomu ta hra napovídala ani jeden z týmu ne předváděl nějak pohledný fotbal, i když domácí byli o něco lepší na balónu. Nám chyběl důraz a hlavně finální nahrávka před zakončením. Zápasu by slušela spíše remíza možná kdybychom proměnili na konci prvního poločasu rohový kop, kdy si Štíbal naběhl na hlavičku, ale bohužel minul. Jít do kabiny za stavu 1:2 zápas by jsme vyhráli. Nezbývá nic než vytáhnou hlavy z prd... A začít poctivě makat a příští týden porazit Pohledec. Fotbalu zdar a vesnickému zvlášť.



Počet diváků: 45. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - ŠULA Petr, ŠEREJCH Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 8. 2019 22:21
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Miroslav Láznička
Tip experta: výhra hostů

Rudolec jisto jistě má svoje kvality, které předvádí již dvě sezóny, ovšem Polnička hraje výborný fotbal a na velkém hřišti ve Stáji předvede svoje kvality. Rudolci tak zhořkne vstup do III.třídy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích