Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2019 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Losenice veze venkovní výhru


Branky


31

Velká Losenice veze venkovní výhru, když zvítězila v Křižanově s místní rezervou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dvakrát skórovali

Staronový účastník III. třídy, křižanovská rezerva, vstoupila do úvodního zápasu s vědomím, že papírově moc slabších týmů než fotbalisté Velké Losenice nepřijede. Zkraje zápasu nebyly k vidění ani na jedné straně moc zajímavé a pohledné akce, osud utkání se začal lámat přibližně po čtvrthodině s podpisem bratří Burianů – nejprve po útočném výpadu Leoše nedokázal po Kasalově vyražení Šoukal reagovat dřív než hostující obránce, po pár desítkách sekund pak Ota při obranném odkopu na druhé straně hřiště trefil losenického Hobzu tak nešťastně, že si hostující útočník na malém vápně lehce zpracoval míč a zaznamenání úvodní branky zápasu již bylo formalitou. Domácí výkon tento okamžik neotrávil, i po “polovlastním” gólu se snažili o aktivní útočnou hru, u soupeřovy brány však chyběla větší aktivita, kvalita, chvílemi snad i chuť a zápal. Zákonitý trest přišel v tu nejméně vhodnou chvíli, kdy na samém konci prvního dějství zakončil rychlý výpad hostí Baránek těžko chytatelnou střelou přesně k tyči – 0:2.

Losenice si výhru pohlídala

Do druhé půle nastoupili křižanovští hráči s odhodláním vsítit konktaktní branku a zápas zdramatizovat, ne-li otočit. Pro tyto teorie ovšem neměl nejmenší pochopení hostující hrdina Baránek, který po centru z pravé strany hřiště využil Mužátkova nedůrazu a jehož prudká hlavička z malého vápna zasadila finální KO domácím nadějím. Za stavu 0:3 si už i domácí připustili, že šance na obrat jsou v dané situaci spíše teoretické, a chvílemi se zápas už jen dohrával. Debakl z výsledku mohl být, pokud by Losenice vyřešila lépe některou z mnoha brejkových akcí či závarů po rohových kopech, vrcholem ovšem byla nastřelená tyč po jedné z řady losenických ofenzivních situací. Hostující borci se nakonec trefili na druhé straně hřiště, přičemž oficiálním autorem gólu byl Láznička a gólově tak zakončil první nepříliš povedené představení domácí skvadry.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Martin Homola:

TJ Velká Losenice
Miloš Němec: V přípravném zápase před soutěží mě kluci moc nenadchli, takže jsem měl ze zápasu trochu obavy. Hráči, ale předvedli kolektivní výkon a plnili přesně to na čem jsme se dohodli. Oproti domácím jsme byli střelecky daleko produktivnější a v těžkých chvílích nás podržel brankář J. Kasal a celá obrana. Je potřeba tento výkon zopakovat i v příštím utkání s Radostínem n. O..



Sestavy


SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - M. Šoukal [-] (83. M. Žejšek [-] ) , J. Mužátko [-] , M. Procházka [-] , M. Král [-] (46. J. Stupka [-] ) , M. Láznička [-] , P. Hladík [-] , M. Částek [-] (61. O. Hladík [-] ) , L. Burian [-] , O. Burian [-] (79. J. Uhlíř [-] ) , T. Horníček [-]

TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - J. Augustin [-] , P. Neubauer [-] , P. Mach [-] , F. Mach [-] - T. Neubauer [-] , M. Hobza [-] (67. R. Kamarád [-] ) , O. Wasserbauer [-] , R. Kasal [-] - D. Baránek [-] (71. M. Hrouda [-] ) , Z. Pospíchal [-]

ŽK: 68. L. Burian - 54. O. Wasserbauer , 65. P. Neubauer .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: SÝKORA Jiří - PÁTEK Josef (N), UHLÍŘ Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Miroslav Láznička
Tip experta: výhra domácích

Co jsem slyšel pohyb v kádrech Křižanova je obrovský, A tým údajně velmi posílil, a pokud tomu tak bude, volím zde jasnou výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích