2:1
(2:1)
3. O. Ostrýž (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.08.2019 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Hamrů udolala Věchnov


Branky


27

Hamry otočily průběh první půle a připsaly si proti Věchnovu první tři body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hamry vyhrály první poločas

V prvním kole nové sezóny čekal kladiváře velmi těžký soupeř, který skončil v minulé sezóně hlavně díky nejlepšímu střelci soutěže (O. Ostrýž) na druhém místě.

Velký šok pro domácí přišel hned v první minutě, dlouhý centr do vápna přeletěl oba stopery a zachraňující V. Kříž zasáhl ve skluzu tak nešťastně, že se míč odrazil do jeho vlastní ruky, bohužel v prostoru vápna. Rozhodčí odpískal penaltu.

K míči se postavil O. Ostrýž a nedal domácímu brankáři šanci. 0:1 pro Věchnov.

Nepříjemná situace hned na úvod, ale do konce zápasu zbývalo ještě 89. min. ... Chvilku na to se dostal na levé straně k míči J. Sláma, poslal „centr“ do vápna, kde se nebál souboje s brankářem nabíhající M. Srnský a hlavou poslal míč do branky. To byla teprve 3. min a na tabuli svítil stav 1:1.

Poté se hra přelévala z jedné strany na druhou, byla plná nepřesností hlavně na straně kladivářů. Domácím se nedařilo zahrávat rohy a přímé kopy, které by ohrozily branku soupeře, naopak se z těchto situací dostával do rychlých protiútoků soupeř. Po jednom z těchto nepovedených rohů měli velkou šanci hosté, kde se díky přečíslení dostali do vápna a z prostoru penalty se mohl zakončující hráč zeptat brankáře kam to chce. Naštěstí pro domácí netrefil míč přesně a ten šel vedle tyčky brankáře L. Bence. To bylo velké varování pro kladiváře.

Běžela 33. min, na levé straně dostal rychlou přihrávku J. Dvořák, který potáhl míč k hranici velkého vápna, udělal kličku obránci a křižnou střelou k tyči překvapil hostujícího brankáře, který se za střelou jen ohlednul. 2:1 pro kladiváře. Za tohoto stavu se odcházelo i do kabin.

Druhá půlka branku nepřinesla

Druhá půlka začala tlakem hostů. Snažili se nakopávat dlouhé balony na O. Ostrýže, ale dobře hrající obraně se tyto míče dařilo sbírat a odehrávat. V obraně pomohl i střídající J. Uhlíř, který nahradil V. Kříže a měl na starosti právě nebezpečného O. Ostrýže.

Domácí zlepšili hru ve středu hřiště a dařilo se jim chodit do rychlých protiútoků. V obou případech sebral soupeři míč ve středu hřiště J. Kolarik, který v prvním případě směřoval přihrávku na J. Martause, který se už bohužel nacházel v offsidu. Druhá nahrávka směřovala do vápna na osamoceného a nabíhajícího F. Chlubnu. Ten bohužel netrefil branku soupeře. Další z šancí měl J. Zábranský, který uvnitř vápna po zákroku soupeře skončil na zemi. Bez odezvy rozhodčího…

Hosté nevyužili mírný tlak a domácím se nepodařilo proměnit některé šance z brejků, proto první utkání sezóny skončilo šťastně pro domácí kladiváře, … vybojované vítězství proti silnému soupeři.

 



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou B
Jiří Kolarik: Těžký zápas, kvalitní soupeř hned na úvod soutěže, známe jejich sílu hlavně ze zápasů u nich, kdy nám dokázali dát již po několikáté 5,6 branek. Známe i kvalitu O. Ostrýž, který dokáže obejít 3-4 hráče a dát gól, proto vyhrál v minulé sezóně střelce. Štěstí pro nás, že dnes neměl den a našim obráncům se podařilo ho pokrýt. Hlavně V. Kříž měl vzhledem ke své postavě těžkou pozici a krom nešťastného zákroku v první minutě zápasu, to zvládnul velmi dobře. Důležité body a vstup do sezóny.

TJ Věchnov
David Starý: Myslím si, že chvílemi byl fotbal prudce koukatelný a to oboustranně. My jsme doplatili na neproměňování jasných šancí, protože v první půli jsme zahodili dvě gólovky a myslím si že by ten fotbal vypadal úplně jinak. Hamry zvládli obrannou činnost na jedničku a v druhé půle nás nepustili v útočné fázi k ohrožení brány a takticky zápas zvládli. pro nás po průběhu zápasu by byl bod spravedlivý, ale bohužel jsme odjeli s prázdnou.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou B
L. Benc [-] - P. Vašek [-] (63. J. Martaus [-] ) , J. Zábranský [-] , J. Dvořák [-] , L. Sýs [-] (85. Š. Vrša [-] ) , J. Kolarik [-] , M. Srnský [-] (57. F. Chlubna [-] ) , V. Kříž [-] (57. J. Uhlíř [-] ) , K. Suský [-] , T. Novotný [-] (69. M. Poul [-] ) , J. Sláma [-]

TJ Věchnov
D. Starý [-] - D. Uhlíř [-] (71. T. Bukáček [-] ) , J. Bílek [-] , J. Jedlička [-] , J. Smolík [-] - P. Soudek [-] , P. Kubík [-] (15. V. Kroupa [-] ) , V. Hulák [-] , J. Šípek [-] - P. Kučera [-] , O. Ostrýž [-] -

ŽK: 25. J. Sláma , 73. F. Chlubna - 14. V. Hulák , 25. P. Kučera , 74. T. Bukáček , 87. J. Smolík .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: LIŠKA Jiří - NEBOLA Jaroslav, TEPLÝ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Miroslav Láznička
Tip experta: remíza

Domácí hráči budou chtít určitě svůj tým posunout o level výš, i z důvodu, že jejich A tým hraje krajské soutěže. Čeká je ale těžký soupeř a myslím si, že si Věchnov odveze cenný bod

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích