0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:00

11.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozsochy rozhodly po přestávce


Branky


30

Rozsochy rozhodly v Dolní Rožínce po přestávce a odvážejí si tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

V sobotu odpoledne na hřišti v Dolní Rožínce proběhlo velmi emotivní derby s týmem z Rozsoch. Emoce planuly především z výkonu sudího, nikoli mezi fotbalisty na herní ploše, ale zpět k utkání. První obrovskou šanci měl domácí Jakub Večeřa, který byl v poslední chvíli podražen, a to, když už by zakončoval z malého vápna do zpola odkryté brankové konstrukce. Píšťalka rozhodčího zůstala tichá. První půle moc dalších gólových akcí nepřinesla, za zmínku stojí, hlavička domácího Pavla Bartoňka a akce hostujícího Bureše, jehož vychytal domácí brankář.

Rozsochy po přestávce vstřelily dvě branky

Do druhé půle domácí vstoupili aktivně, tlak vyústil v několik pološancí a také v únik domácího útočníka Jana Čermáka, který byl opět ve chvíli před zakončením, podražen hostujícím obráncem v pokutovém území – jasná druhá penalta, která nebyla odpískaná ve prospěch domácích. Z protiútoku nejprve skvěle vychytal hostujícího Bureše domácí brankář Horák, na následnou dalekonosnou ránu Padrtky, který se znamenitě trefil, byl již krátký. Tři minuty poté následovala sporná situace, a to když domácí obránce možná fauloval, ale určitě mimo pokutové území hostujícího záložníka. Tuto situaci pro jistotu sudí vyřešil následovně. Nejprve nezapískal nic, asi po minutě na znamení pomezního nařídil pokutový kop, ke kontaktu však došlo mimo vápno, což uznali i hráči Rozsoch. Hráči Rožínky nepřestávali bojovat a vytvořili si několik brankových příležitostí, gól nakonec vstřelili, ale sudí jej pro jistotu neuznali z důvodu domnělého postavení mimo hru. Utkání skončilo 0:2 pro hostující Rozsochy. Utkání bylo z obou stan zajímavé a výsledek mohl být klidně opačný. Nejhorší článek zápasu byl rozhodčí Radek Dítě, který utkání hrubě nezvládl.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Bílek: I když jsem si na rozhodčí veřejně nikdy nestěžoval, vím, že to rozhodčí mnohdy nemají snadné, ale po sobotě udělám výjimku, neboť výkon sudího byl katastrofální. V sobotu jsme prohráli ze dvou důvodů. Za prvé, naše bídná produktivita, šancí jsme si vytvořili opět dostatek. Za druhé, což nemůžeme ovlivnit, je strašný výkon rozhodčího. Nejprve nám nezapíská dvě penalty, za fauly před zakončením ve 100% šancích. Poté ve spolupráci se svým jedním asistentem si vymyslí penaltu proti nám. A poslední chybou bylo neuznání regulérního gólu, což hlavnímu ukázal z důvodu rádoby ofsajdu druhý pomezní. Pevně věřím, že rozhodčí utkání neovlivnili schválně, což by možná bylo ještě smutnější. Soupeři samozřejmě gratuluji, hrál se myslím docela pohledný fotbal z obou stran.

TJ Rozsochy
Michal Strachoň:



Sestavy


TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - J. Vařejka [-] , F. Šmerda [-] (60. P. Bukáček [-] ) , M. Lukš [-] , P. Sedlák [-] , P. Bartoněk [-] , J. Čermák [-] , P. Vondruška [-] , L. Hofman [-] (76. R. Baláž [-] ) , J. Večeřa [-] (85. Z. Konček [-] ) , T. Hille [-]

TJ Rozsochy
P. Juračka [-] - J. Holý [-] (38. A. Jaroš [-] ) , P. Bureš [-] , D. Juračka [-] , I. Šťastný [-] (60. L. Sádlík [-] ) , S. Padrtka [-] (88. R. Prášil [-] ) , V. Prášil [-] , V. Ambrož [-] (79. O. Oláh [-] ) , E. Šibor [-] , J. Nebola [-] , P. Prášil [-]

ŽK: 53. J. Večeřa , 83. P. Vondruška - 68. E. Šibor , 81. O. Oláh .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: DÍTĚ Radek - BENEŠ Tomáš, TITAUER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 20:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 16:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 11:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 06:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 21:26

Tip experta: výhra hostů

Z Rozsoch znám hodně kluku a věřím že dokážou vyhrát. 1:3

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 13:38

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář - SK FC Křižanov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích