Osová Bítýška rozhodla po změně stran


Branky


35

Osová Bítýška rozhodla po změně stran, když Štěpánovu nastřílela čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

V desátém kole okresního přeboru se utkaly týmy Štěpánova a vedocího týmu tabulky Osové Bítýšky. Na terénu, který byl připraven po sobotním dešti se od začátku oba celky snažily o skórování. Všechny akce ale vyřešily oba brankáři či dobře fungující obrany. Branky si oba celky tedy nechaly až na konec první půle. Do vedení šli v 40. minutě hosté, kdy se trefil Marek Vařílek - 0:1.Snaha domácích ale nesla své ovoce, kdy brankou do šatny vyrovnal Pavel Karásek - 1:1. Poločas tedy skončil nerozhodným výsledkem.

Hosté využili přesilovku a vstřelili čtyři branky

Druhou půli začali lépe hosté a již po třech minutách je poslal do vedení Tomáš Karmazín - 1:2. Další důležitou událostí pak byla červená karta Kovalchuka, který v 60. minutě putoval  za druhou žlutou pod sprchy. Zastavil totiž úmyslně na půlce rukou akci hostí. Ti výhodu jednoho muže navíc využili hned za minutu ,kdy poslal míč za záda Kubici Jan Pohl -  1:3. Hosté nadále na hřišti dominovali a byl to opět Jan Pohl, který v 76. minutě svojí druhou brankou v zápase prakticky rozhodl - 1:4.V 82. minutě pak Petr Antoš přidal pátý zásah a domácí byli zralý na ručník - 1:5. Skóre nakonec kosmeticky upravil v úplném závěru Kutnyk - 2:5. Zajímavý zápas tak nakonec skončil ve prospěch favorizujících hostů. Příští týden přivítá Osová Bítýška Radostín, Štěpánov jede na hřiště Křoví.



Ohlasy k zápasu


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
Ivo Jílek:

SK Osová Bítýška
Jan Večeřa: Terén těžký nebyl hřiště bylo připravené perfektné. Těžký byl ale soupeř. Domácí byli důrazní, kombinačně i takticky velmi dobře připravení. Proto si 3 bodů velmi cením. Na začátku jsme byli lepším týmem, ale druhou 20 minutovku domácí přidali a přehrávali nás. Rozhodl náš výborný vstup do 2. poločasu a zbytečné vyloučení na straně Štěpánova. Klukům děkuji za obětavý výkon. Nejlepší možný dárek Markovi Vařílkovi k narození Elišky, které stylově oslavil gólem.



Sestavy


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
D. Kubica [-] - J. Veselský [-] (62. T. Petr [-] ) , J. Ludvík [-] , V. Kutnyk [-] , R. Sabadashka [-] , J. Buček [-] (45. I. Ilchyshyn [-] ) , V. Kovalchuk [-] , J. Kintr [-] , R. Hrubeš [-] , P. Karásek [-] , M. Ostrovskyi [-]

SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - R. Hemala [-] , P. Karmasin [-] (79. M. Kulík [-] ) , M. Vařílek [-] , P. Antoš [-] , M. Klusák [-] (73. A. Karásek [-] ) , O. Zeman [-] (82. P. Večeřa [-] ) , J. Malý [-] , T. Karmazín [-] , T. Malý [-] , J. Pohl [-] (81. J. Laub [-] )

ŽK: 46. V. Kovalchuk - 45. T. Karmazín , 63. J. Pohl . ČK: 60. V. Kovalchuk .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - BĚLEHRAD Jakub, ŠPRÁCHAL Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 10. 2019 12:43
Hodnocení zápasu
7. 10. 2019 12:41
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Marek Vařílek
Tip experta: výhra hostů

Zvítězíme 3:1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů