2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2019 15:30

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bobrová porazila těsně Radostín


Branky


33

Bobrová porazila těsně Radostín a udržela druhou příčku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padly tři branky

V devátém kole okresního přeboru se utkal domácí tým Bobrové, který se nacházel před tímto zápasem na čtvrté příčce tabulky a pátý celek soutěže Radostín. Za krásného podzimního počasí měl lepší vstup do utkání hostující Radostín, který v 5. minutě vstřelil Pavlem Císařem vedoucí branku - 0:1. Domácí tento moment nesrazil na kolena a začali svého soupeře přehrávat. Nejprve se po chybě hostů prosadil v 17. minutě Tomáš Hrbek a vyrovnal - 1:1. Domácí byli nadále aktivní a ve 25. minutě se dostal po další chybě obrany k míči Michal Hájek a poslal domácí tým do vedení - 2:1. Zbytek první půle i přes snahu obou celků již branku nepřinesl, protože oba brankáři všechny nebezpečné situace vyřešili.

Druhá půle branku nepřinesla

Druhá půle začala snahou hostí o vyrovnání, ale obrana domácích v čele s brankářem Tomášem Flekem byla pozorná. Když již byl v jedné situaci překonán zachránila ho tyč. Na druhé straně předváděl své kvality opět Ivo Dupal a tak zápas došel do koncovky, v kterém již ani jedna strana branku nevstřelila. Blíže k ní měli hosté, ale Flek již skórování Radostínu nepřipustil.Utkání tak končí výhrou Bobrové, která si po výhře udržela čtvrtou pozici v tabulce. Radostín klesl na příčku osmou. Příští kolo jede Bobrová na hřiště Rozsoch. Radostín přivítá v zajímavém duelu Dolní Rožínku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: " Myslím, že bylo k vidění kvalitní a pohledné utkání.Nezachytili jsme začátek, naštěstí jsme pak využili dvou drobných zaváhání hostující obrany a průběh otočili. Po pauze se šance střídaly na obou stranách, nás jednou zachránila tyč, na druhé straně předváděl skvělé zákroky hostující golman. Hosté nás v závěru trochu zatlačili, takže poslední hvizd rozhodčího byl pro nás velkou úlevou. "

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Jiří Pešek: Nezahráli jsme špatné utkání,hned od začátku jsme se dostali do vedení,ale hloupými chybami si domácí vedení vzali zpět a i přes spoustu šancí na obou stranách zůstal výsledek 2:1 pro domácí.



Sestavy


TJ Sokol Bobrová
T. Flek [-] - J. Ptáček [-] , J. Stupka [-] (46. P. Laštovička [-] ) , M. Malý [-] , V. Křepela [-] , M. Hájek [-] (71. K. Flídr [-] ) , T. Hrbek [-] , R. Kratochvíl [-] , P. Dvořák [-] , L. Křepela [-] , L. Muller [-] (83. J. Koutecký [-] )

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - D. Staněk [-] , J. Kohout [-] , P. Dvořák [-] , L. Oulehla [-] , D. Hrbek [-] , P. Císař [-] , L. Kozel [-] (69. M. Gregar [-] ) , L. Dvořák [-] , R. Fňukal [-] , O. Bradáč [-] (87. S. Berka [-] )

ŽK: 60. P. Císař .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - ŽILKA Jan, ROHÁČEK Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Emil Šibor
Tip experta: výhra domácích

Bobrová by to doma měla zvládnout a vyhraje, tipuji 1.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích