Bory vysoko porazily Jimramov


Branky


36

Bory vysoko porazily Jimramov a v tabulce jsou již čtvrté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bory byly produktivní a vstřelily pět branek

Začátek zápasu Bory Jimramov začal spíše jako přátelské utkání ve stylu já na soupeře soupeř na mě. Co do střel na bránu byli aktivnější hosté. Situace se změnila v 17. minutě, kdy prošel domácí M.Vávra mezi obránci a zakončil střelou za záda brankáře hostí. Za dvě minuty na to si Martin Vávra zopakoval po přihrávce Milana Špačka zvyšuje na 2:0. Ofenzivnější hru si domácí drží a ta se jim vyplácí v 25. minutě Pavel Prokop střelou z dálky překvapil brankáře a přidal další gól. Minuta stačila domácím aby upravili skóre na 4:0, když si Miroslav Ochrana sám poradil s obránci i brankářem hostí. Ve 43. minutě po špatné přihrávce soupeře, míč zpracoval Martin Vávra přihrál Milanu Špačkovi, kteý ho poslal čekajícímu Miroslavu Ochranovi, ten si ho navedl před bránu a přeloboval brankáře. Do kabin tak Bory odcházejí s pětibrankovým náskokem.

Atraktivní fotbal pokračoval i ve druhé půli

Po změně stran si ve 49. minutě po přihrávce od Lukáše Němce vykopal Miroslav Ochrana Hattrick a navýšil tak skóre domácích na 6:0. V 61. minutě mohl opět Miroslav Ochrana svoji střeleckou bilanci zvýšit, jeho střelu po přihrávce od Milana Špačka však brankář vykopává, ale situaci nakonec pohotově zachránil právě Milan Špaček, který zachytil a přesně zavěsil do brány.Domácí si tak připisují sedmí gól. Několik dalších branek si Bory mohly připsat v následujících minutách, ale jejich pokusy nakonec vyšly na prázdno.Soupeř i přes vysoké skóre pro domácí hru nevzdal a hrál aktivně až do samého konce, a tak jsme dnes mohli vidět atraktivní fotbal.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Vladimír Hlaváč: Soupeř i přes vysoké skóre pro domácí hru nevzdal a hrál aktivně až do samého konce, a tak jsme dnes mohli vidět atraktivní fotbal.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Co na to říct(smích) 15 minut jsme konečně hráli fotbal a ne kopanou, bohužel z toho nic nevytěžili, pak jsme během 10 minut domácím darovali 3 kusy, čtvrtý jim věnoval kolega Žďánský na lajně, zápas to rozhodně neovlivnilo, ale tohle nevidět...ty woe bejt to za stavu 0:0 tak asi bylo veselo(smích). Do poločasu búro a bylo po zápase. Ve druhé půli už se utkání jen dohrávalo, Toša se lehce probral z burčákového delíria a něco chytil, domácí toho také dost zazdili, naše snaha o čestný úspěch byla marná, takže suma sumárum 7:0. S naším přístupem k fotbalu jako takovému, špatnou defenzivou, nemohoucností v koncovce a bídnou fyzičkou můžeme asi celkem obstojně působit ve trojce, ale na přebor to není...Po osmi kolech nic nevzdáváme, nicméně tímhle stylem to nepůjde. Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť a DYCKY JIMRAMOV.



Počet diváků: 55. Rozhodčí: SÝKORA Jiří - TEPLÝ Radek, ŽĎÁNSKÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 9. 2019 23:19
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Bory mají na začátku sezony celkem formu . V domácích utkáních ještě neztratili ani bod a Jimramov porazí rozdílem třídy tipuji 4-1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích