Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bobrová vyhrála deseti gólovou přestřelku


Branky


16. D. Čech , 21. M. Prášil , 68. M. Petr , 72. M. Prášil - 8. M. Hájek , 55. J. Stupka , 60. P. Dvořák , 66. T. Hrbek , 69. T. Hrbek , 70. M. Hájek
33

Bobrová vyhrála deseti gólovou přestřelku v Bystřici, když vyhrála 6:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bystřice vyhrála první poločas

Domácí nadále čekají na první výhru v soutěži, hosté zase minulý týden nasázeli Křoví devět branek, když Michal Hájek jich vstřelil rovných pět. Bobrová byla tedy favoritem a tuto roli začala potvrzovat v 8. minutě, kdy se opět trefil zmiňovaný Hájek - 0:1. Domácí ale za osm minut kontrovali Čechem - 1:1. O pět minut později Prášil dokonce strhl vedení na stranu domácích - 2:1. Tímto výsledkem se také skončil první poločas.

Druhá půle vyzněla pro Bobrovou

Druhý poločas začala Bobrová plnit roli favorita. V 55. minutě Jaroslav Stupka vyrovnal - 2:2. A s domácími bylo ještě hůře za dalších pět minut, kdy poslal hosty do vedení Petr Dvořák - 2:3. V 66. minutě pak potrestal domácí další brankou Tomáš Hrbek - 2:4. Gólová přestřelka nadále pokračovala. Nejprve v 68. minutě snížil Miloš Petr - 3:4, aby za pouhou minutu opět hosté odskočili na rozdíl dvou gólů, když přidal druhou branku v zápase Tomáš Hrbek - 3:5 Za další minutu pak Michal Hájek přidal další branku a bylo skoro rozhodnuto - 3:6. Bláznivou čtvrthodinu v níž padlo sedm branek ukončil domácí Prášil - 72. minuta - 4:6. V posledních dvaceti minutách již oba brankáři neinkasovali a tak se zápas skončil těsným dvougólovým vítězstvím Bobrové. Příští kolo jede Bystřice k derby do Dolní Rožínky, Bobrová přivítá Novou Ves B.



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem B
Milan Tomášek: Nám se nepovedl vstup do utkání, ale v pozdějším průběhu první půle jsme výsledek otočili.Hostující Bobrová byla ale dnes hlavně ve druhém poločase produktivnější a o dva góly byla nakonec lepší.

TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček:



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem B
J. Mrňous [-] - M. Straka [-] (63. M. Petr [-] ) , M. Prášil [-] , D. Fiala [-] , T. Samek [-] , Z. Sklenář [-] , D. Čech [-] , D. Zítka [-] , R. Kadlec [-] , M. Svoboda [-] , J. Dufek [-] (82. P. Macháček [-] )

TJ Sokol Bobrová
T. Flek [-] - J. Ptáček [-] , J. Stupka [-] , M. Malý [-] , V. Křepela [-] , M. Hájek [-] , T. Hrbek [-] (76. J. Zalaba [-] ) , R. Kratochvíl [-] (80. J. Koutecký [-] ) , P. Dvořák [-] , D. Roháček [-] , L. Křepela [-]

ŽK: 55. D. Čech , 62. Z. Sklenář .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SÝKORA Jiří - GREGAR Daniel, BĚLEHRAD Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Jan Pohl
Tip experta: výhra hostů

Hostům se pomalu vracejí marodi a začnou naplno bodovat, záleží jestli domácí nasadí hráče z A týmu jinak by to měla být jasná záležitost hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů