2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves rozhodla proti Jimramovu po změně stran


Branky


34

Nová Ves rozhodla proti Jimramovu po změně stran a zvítězila dvoubrankovým vítězstvím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Zápasem čtvrtého kola pokračoval zápas Okresního přeboru v Nové Vsi ,kde  místní rezerva přivítala mužstvo Jimramova.Oba soupeři získali doposud jediný bod a tak zejména domácí , měli eminentní zájem zápas vyhrát.V prvním poločase však nic převratného nepředváděli ,a tak jejich akce končili již v před finální fázi.Ale ani hosté,kteří se do koncovky několikrát dostali,branku Toma Čížka neohrozili.A tak první půle po nevýrazných výkonech obou mužstev  skončila bezbrankovou remízou.

Domácí dva góly rozhodly

Druhé dějství začalo v podobném duchu.  Oživení hry přišlo až po druhém  střídaní domácích v 58.minutě.Změna přinesla kreativitu ve hře a také branky.První vstřelil  z poza vápna v 60.minutě kapitán Petr Bureš.I když se po té hra domácích evidentně zlepšila a přicházeli i šance,úplného klidu se dočkali až v 86.minutě kdy se po kolmici Ondry Šandery prosadil Pavel Bojanovský a stanovil tak konečný výsledek zápasu na 2:0. Příští kolo se rezerva Nové Vsi představí na půdě nováčka soutěže v Doubravníku a bude chtít navázat na toto dvougólové vítězství s Jimramovem. Nováček okresního přeboru však nedá asi svoji kůži lacino. Jimramov, který naopak čeká na první vítězství v sezóně přivítá silného protivníka, kterým bude celek Štěpánova. Ten sestoupil minulý rok z I.B třídy.



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík: Zápas podprůměrné úrovně jsme nakonec urvali ve svůj prospěch a získali kýžené tři body.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: V první půli se hrál vyrovnaný fotbal. Domácí byli lepší v kombinaci a hrozili hlavně z rohových kopů, jimr boys měli několik rychlých kontrů a vyložených šancí měli asi více. Bylo to také způsobeno tím, že domácí hráli asi dvacet minut o deseti. Do druhé půle Ves doplnila počet hráčů a zápas probíhal v podobném duchu jako v první půli. Rozhodující moment přišel po vystřídání O. Šandery, který hru domácích výrazně oživil a přišly dvě branky, které zápas rozhodly. U hostů potěšil výkon čtyř dorostenců, kteří končily zápas v křečích, což svědčí o tom, že odevzdali maximum. Že některé akce nevyřešili ideálně, na to sere pes, potřebují hrát a šanci budou určitě dostávat. Jedinou kaňkou zápasu byla neúčast Venci Bureše, ale to už jsme si vyřešili interně(smích) Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť a DYCKY JIMRAMOV



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - F. Černý [-] (58. O. Šandera [-] ) , P. Bojanovský [-] , T. Lysák [-] , F. Šandera [-] , P. Šandera [-] , S. Kubík [-] , P. Bureš [-] , J. Nečas [-] , M. Klement [-] , D. Nejedlý [-] (46. J. Bureš [-] )

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Borovský [-] , M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] , L. Zavadil [-] (64. P. Sedlák [-] ) - T. Gregor [-] , J. Buchta [-] , V. Peňáz [-] (61. J. Sedlák [-] ) , L. Bednář [-] - J. Prüger [-] , V. Peňáz [-]

ŽK: 53. P. Šandera , 90. O. Šandera - 30. M. Dvořák .
Hráči zápasu: O. Šandera .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: KREJČÍ Vlastimil - ZLOCH Tomáš, ŠANDERA Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Martin Petr
Tip experta: výhra domácích

Pokud domácí hráči nic nepodcení musejí jasně vyhrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích