2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 16:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov doma porazil nováčka


Branky


34

Křižanov doma porazil nováčka z Osové Bítýšky a po dvou kolech má v tabulce plný počet šesti bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Škorpík poslal domácí do vedení

Zápas se hrál krásného slunečného počasí, které ovšem moc nevyhovovalo hráčům obou mužstev. Domácí vstoupili do utkání lépe a již v 7.minutě po standartní situaci, šli do vedení. Na povedený centr Petra se nad všechny vyšroubovala letí posila Michal Škorpík a hlavou poklidil merunu k tyči. Hosté hrozili hlavně z brejků a nakopávaných balónů na Honzu Pohla, který poté vysílal Marka Vařílka za obranu domácích. Po brzkém gólu se fotbal změnil spíše na boj ve středu hřiště, který hodně bolel obě strany. V tomto boji je potřeba vyzdvihnout fair-play Honzy Pohla, v čistém,ale tvrdém souboji o balon přetlačil domácího Kaštana, který zůstal ležet s bolestivou grimasou a hostující útočník místo brejku 2 na jednoho, míč zakopl do zámezí.

Další gól Škorpíka rozhodl utkání

Druhá půle začala obrovskou šancí hostů. Kdy se domácí záložník snažil lobovat Stupku, ale nepodařilo se. V polovině druhého poločasu měl na noze zvýšení Dominik Bajer, ale bohužel netrefil. Poté měli domácí obrovské štěstí, že Marek Vařílek volil místo střeli kličku a to už stihl Milota pacifikovat a míc odkopl. Zanedlouho Stupka zachytil centr, míč nahrál Škorpíkovy, který křižným pasem našel Patrika Bajera, ten balon potáhl po lajně a nádherně předložil zpět Škorpíkovy, který hlavou uklidnil domácí. Poté už se zápas dohrával. Křižanov přetlačil Osovou Bitýšku, hlavně díky výborné obraně, kterou řídí Kopáček s Halámkem a mužem zápasu byl Michal Škorpík.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Roman Navrátil:

SK Osová Bítýška
Jan Večeřa: Dokázali jsme si, že můžeme hrát vyrovnaný zápas i proti nejlepším mužstvům přeboru. Rozhodla špatně odbráněná standardka a nádherný brejk domácích. Nás zatím trápí nevyužívání vyložených šancí. I když jsme prohráli, poznali jsme, že pokud nepřestaneme makat, nebudeme v přeboru za otloukánky.



Sestavy


SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - D. Bajer [-] (70. L. Liška [-] ) , D. Uhlíř [-] , M. Škorpík [-] (74. L. Anděl [-] ) , R. Navrátil [-] , J. Milota [-] , M. Petr [-] (60. J. Uhlíř [-] ) , P. Kaštan [-] , P. Bajer [-] (87. D. Fendrych [-] ) , L. Kopáček [-] , L. Halámek [-]

SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - R. Hemala [-] (77. M. Dupal [-] ) , O. Liška [-] (25. P. Machát [-] ) , M. Vařílek [-] , M. Klusák [-] , P. Večeřa [-] , P. Karmasin [-] (66. P. Antoš [-] ) , J. Malý [-] (85. P. Malý [-] ) , T. Karmazín [-] , T. Malý [-] , J. Pohl [-]

ŽK: 19. A. Burian , 19. P. Bajer , 26. J. Milota , 63. J. Uhlíř , 68. D. Bajer , 80. R. Navrátil , 89. L. Halámek - 37. P. Karmasin , 54. T. Malý , 69. J. Pohl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - HORNÍČEK Radek (N), ZEMAN Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Michal Strachoň
Tip experta: výhra domácích

Domácí po výhře v minulém kole zvítězí i doma. Křižanov tipuji na jednoho z aspirantů postupu, možná i toho nejhlavnějšího. Hrají pěkný fotbal s účinným presinkem a hlavně se snaží hrát týmově, proto si myslím, že nováček proti nim nebude mít šanci.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza