Křižanov rozhodl v Dolní Rožínce v první půli


Branky


33

Křižanov rozhodl v Dolní Rožínce v první půli, když do její sítě vstřelil tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominik Bajer dvakrát skóroval

V prvním podzimním kole se v Dolní Rožínce představil jeden z favoritů soutěže Křižanov. Zápas se odehrával ve velkém vedru a dusnu a oba soupeři si museli v utkání sáhnout až na dno sil. Zápas začali náporem hosté a již ve 3. minutě si Dominik Bajer poradil s domácím brankářem Zdeňkem Horákem a poslal Křižanov do jednogólového vedení - 0:1. Hosté byli nadále aktivnější a opět Dominik Bajer svým druhým gólem v zápase v 15. minutě  zvýšil na - 0:2. Zápas byl defakto rozhodnut ve 23. minutě, kdy Michal Škorpík skóroval a zasadil tak domácím boxerské KO. Zbytek první půle již hosté dohrávali v poklidu a domácí se i přes několik šancí také neprosadili a míč do sítě také nedostali. Domácí diváci tak odcházeli na poločasovou přestávku s vidinou případného zdramatizování zápasu.

Křižanov ve druhé půli kontroloval výsledek

Druhá půle již probíhala v poklidu. Domácí se snažili alespoň o čestný úspěch, ale brankář Jakub Stupka všechny jejich ošemetné situace zlikvidoval. Hosté se také tlačili do zakončení, ale další branka dlouho nepřicházela. Až v poslední minutě se dostal k míči Patrik Bajer a zakončil toto utkání ve kterém si Křižanov připsal zasloužené vítězství - 0:4. Příští kolo zajíždí Dolní Rožínka na hřiště Bobrové a Křižanov přivítá na svém hřišti nováčka soutěže z Osové Bítýšky.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl:

SK FC Křižanov
Martin Homola: Zápas ve velké míře ovlivnil hned jeho začátek, po 15 minutách jsme po dvou laciných chybách domácích vedli 2:0, pak po hezké kombinační akci přidal třetí gól Škorpík a bylo de facto po zápase. Domácím chyběli čtyři hráči a nutno uznat, že na jejich výkonu to bylo znát. Zejména rozehrávka v obranné fázi byla velmi špatná, naproti tomu náš presink byl chvílemi ukázkový a Rožínce dělal velké problémy. Co se týče našeho výkonu, kromě kvalitního presinku bych viděl ještě dvě hlavní pozitiva - všechny nové tváře se ukázaly jako posily a všichni hráči se ochotně podřídili systému s tím, že nikdo nepotřeboval být na individuální úrovni vidět víc, než bylo zdrávo.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šula Petr - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, DVOŘÁK Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 8. 2019 22:22
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Pavel Borovský
Tip experta: výhra domácích

Tady věřím domácímu prostředí. Rožínka je doma silná a i když Křižanov hrál na jaře dobře, novou sezónu začne porážkou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích