Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2019 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólová přestřelka vyzněla pro Křoví


Branky


34

Gólová přestřelka vyzněla pro Křoví, která v zápase ve kterém padlo třináct branek udolalo Jimramov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jimramov vedl v poločase o branku

Utkání začalo lépe pro hosty a Bednář poslal Jimramov v 9. minutě do vedení - 0:1. O minutu později to byl domácí Hodžič, který vyrovnal - 1:1. Gólová přestřelka pokračovala a ve 12. minutě poslal Křoví do vedení Roštinský - 2:1. Poté se gólová úroda zastavila, ač byly šance na obou stranách. Ve 33. minutě to byl Jimramov, který Martinem Dvořákem vyrovnal, aby o minutu později Pavel Sedlák poslal znovu hosty do vedení - 2:3. V 38. minutě znovu domácí vyrovnali Hodžičem - 3:3. Ve 40. minutě gólový brankostroj prvního poločasu ukončil Jaroslav Štěrba a Jimramov šel do kabin s vedením 3:4.

Křoví otočilo zápas ve druhé půli

V 51. minutě Tomáš Gregar navýšil vedení hostí dokonce na 3:5, ale domácí tento stav nezradil, naopak nastartoval k otočení zápasu. Hned o minutu později totiž domácí snížili Hodžičem, který zkompletoval hattrick - 4:5 a v 57. minutě vyrovnal Logara a začínalo se od znovu - 5:5. V 67. minutě Roštinský dostal domácí podruhé v zápase do vedení a to již domácí nepustili - 6:5. Poslední dvě branky v závěru zápasu přidaly čtvrtým gólem Hodžič a v poslední minutě ukončil brankové hody Kalina - 8:5. Domácí Křoví tak nakonec začalo fotbalový podzim vítězstvím. V dalším kole se představí Křoví v Doubravníku a Jimramov přivítá rezervu Bystřice nad Pernštejnem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Křoví
Martin Šustáček: Utkání jsme nakonec zvládli a připsali si důležité tři body.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Uff, co k tomu říct...5 gólů venku a za nula. Kluci zápas odmakali, vytvořili jsme si spoustu šancí nebo aspoň situací ze kterých šance mohli být, ale sráží nás nepřesnosti a špatná koncovka. Na Křoví prostě neumíme, de facto nás porazila trojice Logara, Hodzic a Kalina a také poločasový přesun Rošti na stopera. Mrzí mě, že jak předzápasová tak poločasová upozornění spoluhráči ignorují a výsledkem je osm kusů v naší síti a většina z nich zbytečných. Na druhou stranu byla tam i spousta dobrých věcí a po jedné porážce není třeba dělat zbytečné dusno. Příští týden dávám přednost Metallice a doufám, že borci smáznou bystřickou benfiku. Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť a DYCKY JIMRAMOV.



Sestavy


TJ Sokol Křoví
J. Prokeš [-] - L. Koudelka [-] (83. L. Mencler [-] ) , O. Plechatý [-] , P. Liška [-] , . Maloň [-] , R. Roštinský [-] , V. Logara [-] , M. Kalina [-] , D. Hodzic [-] , M. Ivančík [-] (46. P. Křístel [-] ) , M. Duša [-]

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Borovský [-] , M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] , L. Zavadil [-] (56. J. Sedlák [-] ) - V. Dostál [-] , T. Gregor [-] (62. J. Prüger [-] ) , L. Bednář [-] , J. Štěrba [-] - P. Sedlák [-] , M. Zobač [-]

ŽK: 45. L. Koudelka , 90. R. Roštinský - 44. M. Dvořák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠOUKAL Roman - GREGAR Daniel, BUDÍN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Pavel Borovský
Tip experta: výhra hostů

V minulé sezóně jsme obě utkání s Křovím prohráli a jejich hra nám nesedí. Věříme však, že to tentokrát zlomíme. Bude ovšem hodně záležet jak k tomu přistoupíme, pokud jako k přípravě s Ujčovem, tak nemáme šanci.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích