4:4
(4:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2019 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozsochy vyrovnaly ve druhé půli


Branky


15. F. Nečas , 35. O. Starý , 39. F. Nečas , 39. O. Starý - 30. T. Zítka , 45. A. Jaroš , 50. A. Jaroš , 87. S. Růžička (vl.)
34

Rozsochy vyrovnaly ve druhé půli dvoubrankovou ztrátu a odvážejí si z Nové Vsi bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli o dvě branky

První zápas okresního přeboru svedl v derby zápase dva celky, které by se měly pohybovat v popředí tabulky. Domácí rezerva Nové Vsi začala lépe a v 15. minutě František Nečas poslal domácí jedenáctku do vedení - 1:0. Hosté se vrhli po inkasované brance do útoku a odměnou jim bylo vyrovnání ve 30. minutě z kopačky Tomáše Zítky - 1:1. Domácí ale předvedli smrtící pětiminutovku, kdy svého soupeře zcela zaskočili. V 35. minutě poslal domácí opět do vedení Ondřej Starý - 2:1. Poté v 39. minutě během minuty podruhé v zápase zvýšil na dvoubrankový náskok František Starý - 3:1. O chvíli později se podruhé v zápase také trefil Ondřej Starý - 4:1. Rozsochy ale vstřelily do šatny důležitou branku, kterou vstřelil Alexandr Jaroš - 4:2. Domácí tak zahájili první poločas ve velkém stylu a mohli být tedy s předvedeným výkonem velmi spokojeni.

Hosté ve druhé půli vyrovnali

Druhý poločas začal opět lépe pro Rozsochy a Alexandr Jaroš vstřelil kontaktní branku - 4:3. V dalším průběhu zápasu byly vidět šance na obou stranách a tak si 150 diváků muselo počkat na vyrovnání do 87. minuty, kdy si paradoxně domácí vstřelili vlastní branku - 4:4. Zápas tak skončil nakonec spravedlivou remízou. V dalším kole se rezerva Nové Vsi představí v Borech. Rozsochy zase přivítají Štěpánov, který sestoupil minulou sezónu z krajské I.B třídy.



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík:

TJ Rozsochy
Michal Strachoň: Myslím, že se utkání muselo líbit. Obě mužstva předváděla pěkný fotbal. Domácí nám odskočili během čtyř minut do tříbrankového vedení, ale dokázali jsme ještě do přestávky zareagovat a snížit. Ve druhém poločase jsme brzy vstřelili kontaktní branku. My i domácí jsme si vytvořili několik příležitostí, domácí je nedokázali proměnit, a tak jsme v závěru vyrovnali. Všem svým hráčům děkuji za obětavost, nasazení a charakter, že i přes nepříznivý vývoj nic nezabalili a dokázali jsme si odvést cenný bod.



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
V. Komínek [-] - V. Novotný [-] (85. F. Černý [-] ) , O. Starý [-] , J. Nečas [-] (50. J. Ptáček [-] ) , S. Kubík [-] , D. Šatný [-] , F. Nečas [-] , J. Nečas [-] , S. Růžička [-] , P. Šandera [-] , J. Šandera [-]

TJ Rozsochy
M. Střešnák [-] - A. Jaroš [-] (82. A. Prášil [-] ) , O. Oláh [-] (63. R. Prášil [-] ) , T. Zítka [-] , V. Ambrož [-] , J. Holý [-] , V. Prášil [-] , M. Janíček [-] , E. Šibor [-] , J. Nebola [-] (77. L. Sádlík [-] ) , P. Prášil [-]

ŽK: 28. V. Komínek , 76. D. Šatný .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Stehlík Michal - TLUSTOŠ Petr, OSMÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Pavel Borovský
Tip experta: remíza

Začíná nová sezóna, takže první tipy je takové vaření z vody. Ves je doma silná, Rozsochy budou podle mě hrát na špici tabulky. Přesto si myslím, že si odvezou pouze bod za plichtu 2:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích