Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 16:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | IV. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valeč zvládla těžký duel s Březníkem


Branky


4

Report zaslal Daniel Procházka. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase nerozhodně

Oba týmy se snažily hrát kombinační fotbal po zemi. O něco aktivněji do zápasu vstoupili domácí, kteří šli po necelých 7 minutách hry do vedení. Procházkův roh hostující obrana odhlavičkovala zpátky k exekutorovi, který míč obratem poslal zpátky na hlavu Jiřímu Pokornému a ten se nemýlil - 1:0. Gól jakoby domácí ukolébal a dopředu se začali tlačit hosté z Březníka. Už ve 13. minutě zahrávali hosté přímý kop, centrovaný míč špatně odskočil, čehož využil hostující Nikolas Budín, který dopravil míč do sítě - 1:1. Hosté dvakrát zahrozili z rohu, na oba si vyskočil Horký F., ale ani jeden pokus nemířil mezi tři tyče. Co Horkému nevyšlo hlavou, vynahradil si nohou. V 19. minutě se odtrhl obránci při autu a z poměrně velkého úhlu překvapil brankáře Diviše a dokonal obrat - 1:2. Domácí přesto nepropadli panice, hráli trpělivě a šance přicházely. Střely Kopuletého M. z úhlu, Vitámváse ze slušné pozice a Cabejška z otočky akrobaticky zklividoval výborně chytající březnický brankář Zedníček. Tak musel do akce opět Pokorný a po stejné ose jako při první brance zápasu vsítil gól podruhé, avšak nutno říct, že s bolestivou grimasou, jelikož míč netrefil úplně ideálně - 2:2. Pak mohlo být ještě veseleji pro domácí, ale střela Procházky za hranicí vápna neměla potřebnou razanci a Zedníček ji výborně vytáhl na roh. Další střela Vitámváse vyplašila pouze veverky ve stromech za bránou.

Domácí po pauze rozhodli

Ve druhém poločase se hra domácích zlepšila a tlačili se dopředu za vedoucím gólem. V největší šanci po centru selhal sám na penaltě domácí Cabejšek, domácím naštěstí vyšla akce z 58. minuty, kdy míč Ludvíka proletěl po zemi téměř celým vápnem na zadní tyč, kde byl osamocený Michal Dufek a ten se nemýlil - 3:2. Pak zatlačili hosté, kteří hrozili rychlými útoky přes agilního Musila nebo po velkém množství standarních situací. Nebezpečně vypadala situace z konce zápasu, kdy se na bránu probíjel hostující útočník a zbytečně do riskantního skluzu ve vápně šel domácí Kopuletý O., naštěstí útočníka nezasáhl. Po jednom z brejků šli dva domácí střídající mladíci sami na brankáře Březníka a ač už to vypadalo, že si Radim Syrový při svém prvním startu v mistrovském utkání míč ukopne, nakonec ale gólmana obstřelil a domácím definitivně stvrdil tři body s těžkým soupeřem.



Sestavy


SK Valeč
A. Diviš [-] - M. Melkes [-] (79. J. Kremláček [-] ) , J. Pokorný [-] , D. Franc [-] , J. Ludvík [-] - D. Procházka [-] (63. [-] ) , J. Vitámvás [-] (56. D. Zahrádka [-] ) , M. Kopuletý [-] , O. Kopuletý [-] , M. Dufek [-] (72. [-] ) - D. Cabejšek [-]

TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - N. Budín [-] , T. Lechner [-] (62. P. Ptáček [-] ) , F. Horký [-] , O. Horký [-] (76. M. Sýkora [-] ) , D. Vérosta [-] (85. T. Košut [-] ) , J. Trojan [-] , M. Flesar [-] , D. Kudrna [-] , D. Břoušek [-] , J. Musil [-]

ŽK: 68. J. Pokorný .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: OŠMERA František - MACEK Zdeněk (N), CHADIM Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích






Tabulka Z Skóre B
1 SK Radkovice 13 62:15 32
2 SK Valeč B 13 44:16 24
3 Horácký klub Třebenice B 14 36:31 24
4 TJ FC Smrk 13 39:23 20
5 FC Budišov - Nárameč B 13 26:27 18
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Lukáš Macháček 15
2 Jakub Balvín 13
3 Josef Malý 12
4 Michal Hobza 11
5 Jaroslav Chadim 9
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Tomáš Novotný 36 56,3% 1
2 Petr Kříž 36 52,2% 1
3 Michal Zikmund 33 47,8% 1
4 Petr Zima 32 51,6% 0
5 Pavel Oravkin 26 53,1% 0
Zobrazit celou tabulku