Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:00

11.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty B nestačily ani na Čáslavice


11

Poslední tým soutěže z Koutů B nezvítězil ani s Čáslavicemi a prohrál 3:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Poslední celek tabulky z Koutů B, přivítal na svém hřišti nováčka soutěže z Čáslavic, jehož výkony jsou jako na houpačce. Po výborném vstupu do soutěže přišla série porážek, kterou opět vystřídaly zlepšené výkony, které byly vyústěny jejich prozativně nejvyšší výhrou 6:0, kterou si odnesl rezervní tým Moravských Budějovic. Čáslavice tak čakal druhý záložní tým a jelikož se Kouty zatím trápí, favorit zápasu tak byl znám. Zápas se hrál za velmi příjemného fotbalového počasí a ze začátku se hrál velmi opatrný fotbal. Oba celky si totiž hlídal útočné hrozby svých protějšků. Když už se ale oba týmy k některé střele odvážil, tak jak domácí gólman Ivo Kourek tak i hostující brankář Jiří Vaníček žádný střelecký pokus jednoho či onoho celku za svá záda nepustil. Aktivnější směrem dopředu ale byli přeci jenom více hosté Čáslavic , kteří nakonec jako první šli ve 31. minutě do vedení zásluhou Jana Vechety - 0:1. Domácí tým chtěl určitě brzy vyrovnat, ale do konce poločasu se jim to již nepodařilo, a tak odcházeli do šaten mnohem spokojenější hosté, ikdyž zápas nebyl zdaleka rozhodnut. 

Hosté si výhru pohlídali

Po poločase nejprve domácí vyrovnali v 56. minutě zásluhou Zdeňka Doležala, ale v 70. minutě vrátil hostům vedení Milan Rada - 1:2. Ale domácí opět v 73. minutě srovnali Štěpánem Janíčkem na 2:2. Hosté si pak potřetí a naposled vzali vedení zpět v 80. a 89. minutě, kdy se trefili Michal Busta a Martina Sedláčka -2:4. Na konečných 3:4 pak korigoval výsledek v 90. minutě Tomáš Štveráček. 



Ohlasy k zápasu


SK Kouty B
Smejkal Michal:

FK Čáslavice-Sádek
Opět jsme nedokázali zabodovat. Musíme proto doufat ve zlepšení.:



Sestavy


SK Kouty B
I. Kourek [-] - Š. Janíček [-] , P. Dočekal [-] , V. Navrátil [-] , A. Dočekal [-] (73. F. Neuman [-] ) , T. Štveráček [-] , Z. Doležal [-] , L. Mašek [-] (46. J. Chaloupka [-] ) , R. Komínek [-] , M. Machát [-] (67. J. Koděra [-] ) , J. Nováček [-]

FK Čáslavice-Sádek
J. Vaníček [-] - J. Hanzal [-] , J. Mach [-] , M. Busta [-] , M. Zikmund [-] , M. Obůrka [-] - J. Vecheta [-] , P. Špaček [-] - M. Rada [-] , O. Bulička [-] , M. Sedláček [-]

Hráči zápasu: Z. Doležal - M. Busta .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - BRABEC Aleš, VAŘBUCHTA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 13:34

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 09:14

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Petr Pislcajt
Tip experta: výhra hostů

V tomto duelu věřím hostům.Koutům se tuto sezónu nedaří a myslím že ani tentokrát bodovat nebudou.

Tip: remíza