3:1
(2:0)
67. J. Čech
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov doma vyzrál nad Radoticemi


Branky


9

Fotbalisté Opatova přerušili vítěznou sérii Radotic, když zvítězili na svém hřišti 3:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát udeřili

Na hřišti týmu z Opatova se představily Radotice, které se po nepříliš podařeném úvodu probral a posunuly se v tabulce do klidného středu. Opatovští fotbalisté se chtěli před sezónou pohybovat mnohem víše, k čemuž by jim mohla dopomoci vysoká výhra 1:8 na půdě posledního týmu tabulky z Koutů B, kdy hlavně ve druhé půli opatovští fotbalisté dominovali a dokázali vstřelit hned sedm branek. Utkání v Opatově se hrálo za chladného, ale jinak příjemného fotbalového počasí, které přilákalo do ochozů jen několik diváků. A ti se na začátku zápasu brzy rozehřáli, když po několika šancích byli v 15. minutě svědky branky, kterou vstřelil domácí Martin Čurda a otevřel tak skóre zápasu na 1:0. Hosté se sice snažili o brzké vyrovnání, ale na domácího golmana Radka Kšíra si nepřišli. A tak se domácí dočkali další branky, o kterou se postaral ve 34. minutě Petr Jirka čímž poslal domácí barvy již do dvoubrankového vedení a Opatov tak měl zaděláno na další domácí výhru. 

Domácí si výhru pohlídali

Ve druhé půli se hosté snažili o kontaktní branku, což se jim nakonec také podařilo v 67. minutě, kdy se prosadil hostující kapitán Jan Čech - 2:1. Domácí ale slibně rozehrané utkání nechtěli ztratit, a tak si nakonec mušlí všichni oddychnout, když dali domácí v 83. minutě uklidňující branku na 3:1, kterou vstřelil Filip Šinkovský. 



Ohlasy k zápasu



TJ Družstevník Radotice
Nevěčný Jan, jednattel: Dnes byl Opatov nad naše síly. Přišli jsme tak o sérii čtyř výher v řadě.



Sestavy


FK Opatov
R. Kšír [-] - R. Novotný [-] , M. Ježek [-] , M. Čurda [-] (87. M. Solař [-] ) , A. Švaříček [-] , P. Jirka [-] (80. F. Šinkovský [-] ) , R. Pokorný [-] (89. J. Horáček [-] ) , Z. Daniel [-] , D. Čučelin [-] (63. M. Šaroun [-] ) , M. Kšír [-] , M. Malík [-]

TJ Družstevník Radotice
M. Novák [-] - F. Tobolka [-] (47. D. Kincl [-] ) , V. Vyhnálek [-] , P. Tobolka [-] - M. Tobolka [-] , J. Čech [-] - M. Liška [-] , J. Tengeri [-] (81. V. Liška [-] ) - M. Tomek [-] , M. Jeleček [-] , L. Tříletý [-]

ŽK: 59. R. Pokorný - 75. M. Liška .
Hráči zápasu: P. Jirka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: VALA Vladimír - KVAISER Jiří (N), NEVĚČNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Pavel Hrůza
Tip experta: remíza

Radotice si zajedou do pro ně vzdáleného Opatova pro remízu.