3:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukovany B nečekaně porazily vedoucí Rouchovany


Branky


9

Fotbalisté Rouchovan si na hřišti rezervního týmu Dukovan připsali překvapivě první porážku v soutěži 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V sobotu dne 5.10. 2019 se utkaly dva týmy, které od sebe dělí jen pár kilometrů, a to Dukovany "B" proti Rouchovanům. Počasí bylo trochu chladnější, ale na fotbal vyhovující. Diváci se sešli v hojné míře, asi očekávajíc atraktivní fotbal. Opak byl však pravdou. Prvních pár minut se hrálo spíše uprostřed hřiště a žádná větší šance se ani na jedné straně neukázala, snad jen kdyby domácí využili přečíslení tři na dva, a nebo kdyby Robin Havelka z Rouchovan nazul o číslo větší kopačky a využil tak prudký centr ze strany. První půle, ostatně jako celý zápas, byl ve znamení tvrdých zákroků a soubojů. Rozhodčí toto však nepochopitelně přehlížel a když už, tak ukázal žlutou kartu jen hráčům hostí.

Domácí předvedli skvělý obrat

Do 2.poločasu lépe vkročili hosté a ve 49. minutě se po rohu a následné hlavičce gólově prosadil Zdeněk Holoubek. Další velká událost proběhla, když už i rozhodčímu bylo trapné nechávat zákroky domácích bez karet a jednu tedy udělil (Nutno dodat, že měla být už druhá). Zápas nějakou dobu zase nenabídl nic extra, dokud se však nezranil stoper hostí Marek Holoubek. To bylo pro Rouchovany citelné oslabení. Tým se musel celý přeskupit a doufat, že udrží příznivý stav. To se ovšem nestalo a v 75. minutě po dorážce z rohu domácí vyrovnali. Aby hosté neměli té smůly málo, ještě se jim zranil golman a tak museli improvizovat. Domácí zesílili tlak a ten vedl ke dvěma slepeným gólům, nejprve z penalty, kterou domácí se štěstím proměnili a poté, když se míč odrazil k Dukovanskému útočníkovi na vápno a ten prostřelil hradbu z obránců a míč skončil v síti. Výsledek v závěru uz jen korigoval také hlavičkou z rohu Jiří Maša.



Ohlasy k zápasu


SFK Dukovany 2001 B
Pislcajt Petr, hráč: V devátem kole jsme hostili Rouchovany,kteří doposud neztratili jediný bod.Hosté se museli obejít bez dvou hráčů základní sestavy.První poločas byl vyrovnaný,hosté nepředváděli výkon hodný lídra.Branka nepadla,a do kabin se šlo za stavu 0:0.Druhý poločas začali lépe hosté.Ve 49 minutě se trefil Holoubek a bylo 0:1.Zápas jsme ale nevzdali a během deseti minut od 75 do 85 minuty jsme zápas otočili na 3:1.Dvakrát se trefil Gruntorád a Pislcajt proměnil penaltu.Hosté se snažili ještě se zápasem něco udělat.V 89 minutě snížil Maša po standartce na 3:2,ale to bylo vše.Domácí si konec zápasu ohlídali a zaslouženě berou všechny body.

1.SK Rouchovany
Pachr Petr: Pro nás to byla první porážka v soutěži, což jistě zamrzí, horší ovšem je zranění dalších tří našich hráčů.



Sestavy


SFK Dukovany 2001 B
M. Křišťál [-] - P. Gruntorád [-] , O. Horák [-] , P. Pislcajt [-] , P. Jílek [-] (83. V. Soukup [-] ) , F. Smysitel [-] (85. A. Čurda [-] ) , M. Křišťál [-] (70. M. Kopeček [-] ) , P. Sedláček [-] , P. Novák [-] , L. Traxler [-] , P. Novák [-]

1.SK Rouchovany
D. Holoubek [-] (79. O. Pospíšil [-] ) - P. Jelínek [-] , S. Roubec [-] , M. Holoubek [-] (71. J. Michal [-] ) , J. Králík [-] (75. J. Maša [-] ) - T. Havelka [-] , D. Denemarek [-] , L. Škoda [-] , P. Pachr [-] , R. Havelka [-] - Z. Holoubek [-] -

ŽK: 53. P. Novák , 90. O. Horák - 31. M. Holoubek , 32. D. Denemarek .
Hráči zápasu: P. Gruntorád .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: HOLÝ Petr - PROCHÁZKA Pavel (N), HORKÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Pavel Hrůza
Tip experta: výhra hostů

Myslím si že tady bude opět jedno z jasnějších vítězství týmu z Rouchovan.